Evenimentul Zilei > Politica > Rezultate alegeri parlamentare 2016. Candidații PMP din Constanța au votat la „Traian”
Rezultate alegeri parlamentare 2016. Candidații PMP din Constanța au votat la „Traian”

Rezultate alegeri parlamentare 2016. Candidații PMP din Constanța au votat la „Traian”

Rezultate alegeri parlamentare 2016. A fost o coin cidență care s-a potrivit cu prezența candidaților PMP la alegerile parlamentare din Constanța.

Candidatul pe locul I la Senat din partea PMP Constanța, Dorel Constantin Onaca, locuieşte pur şi simplu în apropierea liceului teoretic Traian, pe malul portului. Prin urmare, așa cum a spus Robert Turcescu, candidat la Camera Deputaților, PMP-iștii au votat „ şi practic la acest liceu, nu numai teoretic”. „De 8 ani nu m-am mai votat”, a glumit Dorel Onaca, în timp ce a introdus buletinele de vot în urnă.

„Veniți la vot şi votați cum trebuie. Cu o echipă puternică, demnă, cu prim ministru puternic pe care noi îl propunem, România va arăta altfel. Noi dorim să punem în mișcare Constanța, proiectele pentru județul Constanța şi pentru România”, a spus Onaca în fața jurnaliștilor. Apoi, s-a întreținut apoi cu vecinii din cartier.

Robert Turcescu, care a venit cu soția de braț, a fost mai puțin expansiv. „Sunt convins că aici, la Constanța, dar şi în întreaga țară, românii vor face alegerea corectă”, a spus Turcescu.