„Ami pare rau la domni politisti”, și-a prezentat, cu eleganță, eroul Spartacus, scuzele către oamenii legii care i-au înăbușit revoluția imediat ce a ieșit din curtea în care petrecea alături de ceilalți tovarăși revoluționari.

Afișând același tricou inspirational, cu fotografia unui alt luptător celebru, Mike Tyson, Spartacus a fost fotografiat (foto Facebook – Polițiști – Uniți Suntem Puternici) într-unul dintre birourile Poliției Capitale, într-o postură mai puțin războinică, cu frizura vizibil deranjată și cu ochii tumefiați de la loviturile încasate în timpul scurtului său război.

După o noapte petrecută în arestul poliției, timp în care și-a pus gândurile în ordine, revizuindu-și planurile revoluționare, este foarte sigur că „Idolu fetelor” a ajuns la concluzia firească, de altfel, că strategia din fața grătarului cu mici nu se potrivește  cu situația de pe stradă, din fața trupelor de mascați.

Cel puțin acesta este mesajul pe care îl transmite, din fotografia pe care a făcut-o după confruntarea care va rămâne în istoria Sectorului 5 drept ”A doua cădere a Rahovei”.

Reamintim că, mai multe echipaje de poliţişti, jandarmi şi luptători de la Serviciul Acţiuni Speciale (SAS) au intervenit duminică seara pentru aplanarea unui conflict din cartierul Rahova. Intervenția în forță era motivată de faptul că mai multe persoane aflate sub influența alcoolului au ieșit în stradă și au provocat un scandal.