Este vorba de o agresiune la care au participat trei români, vinerea trecută, pe o stradă din cartierul Macarena, la Sevilla. Victima, o româncă de 20 de ani, a reclamat că a fost agresată și violată de fostul ei iubit, de 33 de ani, în timp ce alți doi o țineau.

Aceastea sunt faptele pe care le investighează Poliția Națională, care l-a arestat pe fostul partener al tinerei, cu acuzația de violență de gen și agresiune. Un purtător de cuvânt al Poliției Naționale din Sevilla a declarat pentru publicația LA RAZÓN că se așteaptă raportul medico-legal pentru a determina dacă a existat și un viol, potrivit ziarulromanesc.es

Potrivit agenției EFE, evenimentele au avut loc vineri pe strada Marques de Lozoya, într-un cartier popular din Sevilla. Fata a fost abordată de trei bărbați de naționalitate română, unul dintre ei fiind fostul ei iubit și, a recamat ea, a fost ținută de doi dintre ei, în timp ce al treilea a agresat-o fizic și a violat-o.

Tânăra a declarat că a plecat de la o petrecere la care a mers cu câteva prietene și, după ce s-a despărțit de ele, pe strada Doctor Fedriani, a întâlnit mașina în care se aflau presupușii agresori. De acolo, aceștia au dus-o într-o stradă fără ieșire de lângă strada Marqués de Lozoya, unde a avut loc agresiunea.

Fostul partener al fetei a fost arestat imediat și pus în libertate cu obligații. Ceilalți doi suspecți implicați sunt căutați în continuare de poliție.