Evenimentul Zilei > Social > REVOLTĂ anti-PSD. Un MARE a ARTIST a făcut o declarație TULBURĂTOARE despre GUVERNUL ROMÂNIEI. Piesele de DOMINO încep să cadă
REVOLTĂ anti-PSD. Un MARE a ARTIST a făcut o declarație TULBURĂTOARE despre GUVERNUL ROMÂNIEI. Piesele de DOMINO încep să cadă

REVOLTĂ anti-PSD. Un MARE a ARTIST a făcut o declarație TULBURĂTOARE despre GUVERNUL ROMÂNIEI. Piesele de DOMINO încep să cadă

Fanii lui Grasu XXL au pornit oa devărată revoltă anti-PSD în timpul concertului organizat în cadrul festivalului Neversea.

„Nu trebuie să așteptăm un președinte să facă ceva, nu trebuie să așteptăm nici măcar un premier. Nu mă interesează politica. Dar știu că energia asta a voastră, energia asta de aici, a tinerilor, o să schimbe ceva în țara asta”, a spus Grasu XXL în timpul concertului de la festivalul Neversea.

”Sătui de bolșevici,
Nu votăm bunici!
Fără frici,
Dăm o tură printre inamici
Și ca să meargă brici
Tre’ să avem curaj (…)
Uite ce e, facem revoluție
Uite ce e, e ultima soluție!”

E bucata dintr-o melodie care a aruncat în aer o mică parte din publicul de la festivalul Neversea, desfășurat pe o plajă din Constanța. În 8 iulie, ultima zi a festivalului, pe o scenă secundară, a concertat artistul Grasul XXL. Publicul, aproximativ 3000 de tineri, s-a înflăcărat la auzul versurilor care îndemnau la schimbare. Spre sfârșitul melodiei, artistul a transmis un mesaj celor din Executiv: ”M*e Guvernului României!”. După acest moment, în mai puțin de 10 minute, scena pe care concerta artistul ”a picat”: luminile scenei au fost stinse, la fel și cele din public.

În acel moment, Grasul XXL a aprins lanterna telefonului și a întrebat: ”Cine mai e aici?”, moment în care tinerii din public au aprins lanternele telefoanelor și au început să strige la unison: ”PSD, ciuma roșie!”. După această secvență, artistului i-a fost tăiat microfonul și nu a mai putut comunica cu publicul. A părăsit scena în uralele tinerilor care îl chemau înapoi.

După 15 minute, pe scenă a apărut un animator care a spus că Grasul XXL a plecat, că speră să se întoarcă și că, la fel, speră ca ”defecțiunea tehnică să fie de jos și nu de sus”. După alte 20 de minute, Grasul XXL a revenit pe scenă fără să facă niciun comentariu. A spus doar: ”Mai sunteți aici?! Foarte tare! Toate luminițele în aer!”, moment în care mulțimea l-a aclamat și aplaudat puternic.

Artistul a mai cântat două melodii și, înainte să părăsească scena, a spus: ”Mă uit la voi. Sunteți tineri. Mă cred și eu ca voi, tânăr. Eu cred că tinerii vor schimba ceva în țara asta. Nu trebuie să așteptăm un președinte să facă ceva, nu trebuie să așteptăm nici măcar un premier. Nu mă interesează politica. Dar știu că energia asta a voastră, energia asta de aici, a tinerilor, o să schimbe ceva în țara asta!”, scrie G4media.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.