„Îmi pare bine că mă întorc în Pro TV, liderul de piaţă în România. Îmi propun ca prin programele pe care le vom produce să întărim această poziţie şi să fim şi pe viitor televiziunea numărul 1 a românilor”, a declarat Mişu Predescu, potrivit News.ro.

În același timp, Adela Harnagea este foarte încântată de această schimbare. „Sunt foarte mulţumită de rezultatele pe care le-am atins împreună cu echipa de producţie în ultimii ani. Am dezvoltat o echipă puternică, cu nişte profesionişti extrem de creativi, care se susţin şi se completează unii pe ceilalţi. Împreună am reuşit să obţinem rezultate extraordinare, ca de exemplu: «Românii au talent» – sezonul cu cea mai mare cotă de piaţă de la lansarea show-ului, «Vocea României» – lansarea cu cea mai mare cotă de piaţă din istoria show-ului (38.6 %), dar şi dezvoltarea «Vorbeşte lumea» pe un interval orar în care nu existau emisiuni de divertisment şi care în scurt timp a câştigat poziţia de lider de audienţă în slotul de difuzare. Sunt fericită că, împreună cu echipa, am produs formate noi, printre care se numără «Fort Boyard» şi «Pe bune?!»”, a spus ea.

Mişu Predescu va coordona şi superviza fiecare dintre producţiile postului, unele dintre cele mai consacrate show-uri din România, dar şi formate noi, care urmează să fie prezentate telespectatorilor, printre care se află ”Ce spun românii”, ”Fort Boyard”, ”La Măruţă”, ”Pe bune?!”, ”Românii au talent”, ”Visuri la cheie”, ”Vocea României” şi ” Vorbeşte lumea”.

În cariera sa, Mişu Predescu a acoperit evenimentele speciale ale Pro TV din perioada anilor '90 şi Ştirile Pro TV. A fost director de film şi producător de linie pentru filme de cinema, lucrând alături de câştigătorul premiului Oscar Jirí Menzel pentru cel mai recent film al acestuia, "Don Juans", cu BBC Science, în 2005, pentru "Space Race", a fost coproducător pentru "Generaţia Y", în regia Cristinei Jacob, dar şi pentru seriale TV produse pentru România, în special, şi Europa ("Sex Traffic", 2004, pentru Channel 4, opt premii BAFTA).