Gruparea, destructurată vara aceasta, racola fete de liceu din Timișoara pe care le exploata sexual. Fetele erau oferite ca prostituate unor bărbați cu bani – magistrați, oameni de afaceri, medici, artiști, care plateau și câteva mii de eyro pentru a participa la o orgie cu fete și cocaine.

Prins, după ce mai bine d eo lună a  fost căutat de poliție, după ce a reușit să fugă, Paul Mânzu, zis “Arthur” a fost trimis în judecată pentru constituire de grup infacţional organizat, trafic de minori şi proxenetism, şantaj şi pornografie infantilă. Mâna lui dreaptă, agentul de poliţie Ovidiu Gîţan – cel care avea sarcina de a racola fetele – a fost trimis în judecată  pentru aderare la un grup infracţional organizat, trafic de minori, deţinere de droguri de mare risc în vederea consumului şi folosirea de informaţii nedestinate publicităţii.

În același dosar au fost trimiși în judecată judecătorul Nicolae Aurelian Tomuş, pentru şantaj, favorizarea infractorului şi folosirea serviciilor unei persoane exploatate, medicul Horaţiu Petresc, pentru favorizarea infractorului şi folosirea serviciilor unei persoane exploatate, omul de afaceri arădean Cosmin Codrin, Amarildo Iacuşi, Boţ Petru, Tiron Firu, Attila Muczi, Dan Ardelean, Giusppe Handke, cunoscut ca DJ Project și avocatul Adrian Popescu, precum și patronul clubului Heaven din Timișoara, Dorin Epure sau Mugurel Stan, pentru comiterea infracțiunilor de folosirea serviciilor unei persoane exploatate.

În același dosar va fi judecat și fostul soț al Brigittei Năstase, Ovidiu Torj, vinovat de constituire, aderare la un grup infracţional organizat şi trafic de minori, dar și Gheorghe Bală, penru constituire, aderare la un grup infracţional organizat şi trafic de minori.