Două femei au făcut un scandal uriaș la o petrecere la care au fost invitate.

Bayleigh Meadows și Millie Robinson, două tinere sătule de restricțiile impuse de autorități în condițiile pandemiei de coronavirus, au participat la o petrecere  dată de niște prieteni. Simțind că sunt în sfârșit libere, s-au îmbătat așa de tare, încât au deranjat pe toți participanții la acea petrecere. Anunțată poliția pentru a le potoli pe cele două femei, acestea au devenit extreme de violente.

Într-un final, femeile au fost arestate după ce un ofițer de poliție a suferit o tăietură la nivelul capului care a necesitat o intervenție chirurgicală.

Ofițerii au fost chemați să oprească o petrecere, care a avut loc pe data de 8 aprilie. Poliția a fost întâmpinată cu un val de nemulțumiri când au sosit, iar Robinson, 21 de ani, s-a întoars spre ofițer și l-a scuipat, strigând: „Am corona, aveți grijă”.

Agitația s-a mutat apoi pe holul apartamentului în care avea loc petrecerea, Robinson lovind un alt polițist cu picioarele.

Bayleigh Meadows, de asemenea, 21 de ani, a ridicat un suport pentru hârtie igienciă cu o bază de piatră și a atacat un polițist lovindu-l în cap. Acesta a suferit o tăietură de 2 cm.

Ofițerul a spus că incidentul a fost un „moment rapid și ireal”.
Avocata lui Robinson, Rebecca Upton, a declarat că tânăra de 21 de ani a suferit din cauza restricțiilor impuse în Anglia, generându-i probleme de sănătate mintală.

Femeile au fost găsite vinovate pentru acuzația de atac provocând vătămări corporale și au fost condamnate la 12 luni de închisoare.

După restricțiile care au durat mai bine de trei luni și jumătare, englezii au izbucnit transformând multe orașe în adevărate câmpuri de bătaie.

Protestatarii de extremă dreapta s-au strâns susţinând că vor să apere monumentele luate ca ţintă de manifestanţii antirasism pentru legăturile cu istoria colonialismului, potrivit thesun.co.uk