Evenimentul Zilei > International > Restricție pentru o britanică de 81 de ani. Ce nu are voie să facă în propria ei grădină
Restricție pentru o britanică de 81 de ani. Ce nu are voie să facă în propria ei grădină

Restricție pentru o britanică de 81 de ani. Ce nu are voie să facă în propria ei grădină

O femeie de 81 de ani din orașul britanic Stockport a primit oficial interdicție din partea autorităților locale de-a mai apărea în costum de baie, și mai ales în bikini, în propria sa curte.

Publicația britanică Daily Star notează în acest sens că femeia, pe numele ei Kathleen Crane, a fost extrem de surprinsă de această decizie. Mai mult decât atât, a spus că se simte ”intimidată” de decizia autorităților, notează portalul www.ziarulromanesc.net.

Problema acestei femei este că locuiește în vecinătatea unei grădinițe. Practic, cele două proprietăți sunt despărțite de un gard. 

Ca atare, copiii pot să vadă ce este dincolo de gard. Și o văd pe doamna care iese la soare, să se bronzeze, îmbrăcată sumar.

Kathleen se simte totuși în largul ei defilând sub razele soarelui, având în vedere că în tinerețe a fost model. 

Un reprezentant al Consiliului Local din Stockport a spus ziariștilor că autoritățile au încercat să rezolve problema fără un act juridic, ci stând de vorbă cu doamna, pentru a o convinge să nu mai iasă în grădină în costum de baie, atunci când copiii sunt de partea cealaltă a gardului comun.

Oficialul a declarat că nu s-a ajuns la nicio înțelegere cu femeia. 

Publicația Daily Star arată că în Marea Britanie sunt deja 20.000 de persoane, adică și bărbați, nu numai femei, din diverse localități, care în ultimii ani au primit de la autoritățile locale ordine de restricție, din cauza unor activități considerate ”antisociale”.

 

 

 

 

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: