Acesta ii antreneaza de cativa ani, printre altii,  pe Andrei Stoica, Bogdan Stoica, Benjamin Adegbuy si Raul Catinas.

Alin Panaite: Am fost in toata lumea, am observat punct cu punct cum se organizeaza o gala de kickboxing. Am vazut ce poate fi imbunatatit si cunosc bine nevoile sportivilor. Toate aceste acumulari m-au determinat sa pun la cale acest proiect. Imi sunt alaturi cei mai cunoscuti sportivi din Romania si din Europa. Pot sa promit o noua abordare.

Andrei Stoica: Este nevoie de un suflu nou. Suntem cu trup si suflet alaturi de Alin Panaite.  Nu ma indoiesc o secunda de succesul acestui nou proiect.

Bogdan Stoica: Este un nou inceput si ne dorim ce iubitorii sporturilor de contact sa ne fie alaturi in continuare asa cum au fost si pana acum. Pentru ei ne dorim sa cucerim noi titluri.

 Benjamin Adegbuy: Promisiunea noastra ferma este ca vom da tot ce e mai bun si vom aduce in continuare Romaniei recunoastere la nivel mondial.

 Pregatirile pentru prima gala care poarta semnatura Respect World Series sunt in toi. Fanii sporturilor de contact ii vor vedea pe cei mai titrati luptatori din Romania pe 19 martie la Madrid.

In galele Respect World Series vor lupta: Andrei Stoica, Bogdan Stoica, Benjamin Adegbuy, Raul Catinas, Caludiu Badoi si alti sportive antrenati de Alin Panaite.

Evenimentele noii promotii vor fi transmise in direct de DigiSport.