Reportaj de la bordelul homosexualilor. Vecinii sunt înnebuniți: „Au câte 10 clienți odată”

Reportaj de la bordelul homosexualilor. Vecinii sunt înnebuniți: „Au câte 10 clienți odată”

La parterul blocului din Cluj, trei transexuali erau vizitați non-stop de clienți, exasperându-i pe vecini, oameni în vârstă, care nu prea înțeleg ce e un travestit sau un bărbat epilat și machiat cu dermatograful.

Bordelul clandestin unde homosexualii clujeni își fac de cap i-a adus la disperare pe vecini. Cei care locuiesc în blocul de pe strada Bucegi susțin faptul că în apartamentul cu pricina, situat la parterul blocului, scandalurile se țin lanț.

„Nu se mai poate cu ei. Dumnezeu știe ce fac înăuntru oamenii aceia, dar scandalurile se țin lanț. Acum, de vreo săptămână, nu mai fac scandal că a venit Poliția pe aici", spune Maria Horotan. Activi și pasivi, 6 familii în toată regula Locul este cu atât mai căutat cu cât în apartament locuiau până nu demult singurii trei transexuali clujeni. Foștii bărbați deveniți femei, cu ajutorul unor chirurgi pricepuți, au mare căutare.

Locatarii blocului povestesc că toată ziua este un dute-vino permanent. Intrarea se face în apartament după un ritual stabilit dinainte. Vine clientul și așteaptă la intrarea în bloc ca să fie preluat de favoritul care îi va face masajul sexual. Un masaj erotic complet, care cuprinde o partidă de sex, este taxat la bordelul clandestin cu suma de 130 de lei. Chiar și polițiștii care investighează reclamațiile vecinilor sunt complet șocați. Unul dintre aceștia a povestit că a participat la o razie în apartamentul de pe strada Bucegi, unde locuiau până nu demult 12 persoane. „Erau șase activi și șase pasivi. Adică șase cupluri. Cei care joacă rolul femeilor au chiar și implanturi cu silicon pentru sâni. Eu nu am mai văzut așa ceva", susține un polițist clujean. „Când se ceartă sunt ca niște țațe ordinare” Clubul de nebunii a început să funcționeze clandestin cam în urmă cu un an.

Ne puteți urmări și pe Google News

Maria Horotan, vecina care a avut curajul să rupă tăacerea, susține că vecinii nu mai rezistă și că de multe ori crizele de gelozie între cuplurile care își fac veacul prin bordel se finalizează cu certuri și bătăi.

Femeia nu mai rezistă din cauza depravării care este afișată toată ziua la geamurile apartamentului de la parter. „Câteodată au și câte zece clienți. Ne deranjează foarte mult. Vecina care locuiește la unu, deasupra apartamentului lor, a făcut chiar și atac cerebral. Sparg becuri sau geamuri. Când se ceartă sunt ca niște țațe ordinare. Zbiară cât pot de tare", mai spune Maria Horotan.

Vecinii nici nu știu cu cine au de a face. Sunt oameni în general trecuți bine de prima tinerețe iar în vremurile lor bune nu prea știau ce sunt aceia travestiți sau transexuali. „Nu știu ce sunt. Am auzit că au fost bărbați dar au devenit femei. Doamne ferește ce povești auzi de la ei. Nu sunt travestiți și nici homosexuali. Se îmbracă cu haine dantelate, sunt epilați și au sprâncenele făcute, manichiură sau pedichiură făcute", strigă un bărbat în vârstă de la un apartament situat la etajul doi. Au surghiunit-o pe Raluca În respectivul apartament, devenit peste noapte bordel, locuiau până nu demult singurii trei transexuali ai Clujului: Raluca, Andreea și Shakira. Înainte de Paști, traiul bun din clubul clandestin s-a sfârșit într-o singură zi. Raluca, un transexual care a intrat în rolul de femeie, a fost acuzată de un homosexual că i-a furat suma de 1.100 de lei. În replică, Raluca se apără și spune că nu i-a furat clientului ei niciun ban și că acesta vrea să se răzbune pentru că „nu a vrut să-i facă sex oral". Din această cauză, transexualul Raluca a fost izgonită din bordelul clandestine, iar acum trebuie să trăiască separat de ceilalți membri ai comunități. Shakira: „Nu este problema vecinilor ce fac eu în casă” Al doilea scandal care s-a lăsat tot cu intervenția Poliției se referă la furtul unui telefon mobil. Un alt homosexual clujean a reclamat că i s-a furat telefonul mobil de către un alt transexual, pe numele de scenă Shakira.

Pe Shakira am găsit-o în apartamentul de pe strada Bucegi. Fuma liniștită o țigară la una din ferestrele apartamentului, devenit peste noapte bordel clandestin. Are unghiile vopsite într-o culoare țipătoare iar la prima vedere este un bărbat în toată regula.

„Nu vreau să fiu băgat în scandalul unor idioți. Că fură că nu știu ce. Să ne lăsați în pace și Poliția la fel. Nu vreau să apară numele de Shakira în presă și nu vreau să dau detalii. Nu este problema vecinilor ce facem noi în casă", a țipat nervoasă Shakira.

Raluca este singura mai comunicativă. „Am plecat de la apartament pentru că ne certam și nu voiam să am probleme cu Poliția. Dacă mă acuză că i-am furat banii, o să mă duc și să îi dau banii înapoi numai ca să își retragă plângerea. Sunt nevinovată", a spus Raluca. CITIȚI ȘI:

  • Continuă scandalul homosexualilor de la Cluj. „Raluca”, alias Sorin R., contraatacă 
  • Bordel pentru homosexuali. 130 de lei, "şedinţa de masaj"