Hidajet Hankic, care joacă la Botoșani tot pe postul de portar, are o cu totul altă opinie, spunând că se simte excelent în România și, mai multm chiar și-ar dori să se stabilească aici.

„Cred că trebuia să dea dovadă de mai multă atenţie când vorbeşte despre ţara şi oraşul care l-au ajutat să facă un important pas în cariera lui, acela de a se transfera în 2.Bundesliga. Nu ştiu ce s-a întâmplat, dar pot spune că ar trebui să fie mândru că a jucat pentru FC Botoşani în prima ligă din România”, a spus Hidajet Hankic, pentru GSP.ro, referindu-se la fostul său coleg de echipă.

El a precizat că s-a stabilit în Botoșani alături de familie, soție și fetiță, și că ar dori să-și petreacă aici următorii zece ani.

„Pot să-mi imaginez că aş trăi următorii 10 ani în România şi copiii mei să meargă la şcoală aici. Am trăit înainte în Innsbruck, dar soţia mea mi-a spus că niciodată nu s-a simţit atât de bine ca aici, unde avem o atmosferă foarte caldă, familială. Avem o mulţime de prieteni aici şi ne simţim ca acasă. Aş vrea ca prin reacţia mea să deschid ochii şi altor oameni despre cât de frumoasă este România în realitate. Sunt mândru că am luat decizia de a veni şi juca pentru Botoşani”, a declarat Hankic.

Martin Fraisl, care a jucat la Botoșani un an, între 2018 și 2019, a declarat, într-un interiviu, că a rămas cu amintiri foarte neplăcute din perioada petrecută aici. El a vorbit despre România ca despre un loc de carantină, foarte sărac și oameni triști