Replica lui Ilie Sârbu: "Cadavrul politic al lui Lăzăroiu va fi ridicat de maşina de gunoi"

Replica lui Ilie Sârbu: "Cadavrul politic al lui Lăzăroiu va fi ridicat de maşina de gunoi"

Liderul senatorilor PSD, Ilie Sârbu, spune că ministrul Muncii este nebun, şi acest lucru ar fi dovedit de un control pshiatric. Acesta a fost răspunsul lui Ilie SÂrbu la atacul lui Lăzăroiu, care l-a numit "popă politician cu sutană de securist"

Ilie Sârbu l-a mai numit pe Lăzăroiu "o figură dubioasă, ipocrită şi parvenită", "o tentativă de ministru" care "nu are toate ţiglele pe casă", "un individ cu o structură pshică instabilă". Ministrul muncii se arătase deranjat că Sârbu a participat la "linşajul mediatic" al consilierului său, Mirel Axinte. Lăzăroiu sugerase că Ilie Sârbu a colaborat cu securitatea şi îl numise "un popă politician cu sutană de securist".

"Referitor la "cine" îi judecă apropiatul, nu cred că este cazul ca această tentativă de ministru să-şi pună prea multe întrebări! Îl fac atent că în ţara în care până şi el a putut să ajungă ministru, oricare dintre noi putem avea propria părere, mai ales despre astfel de cazuri, în care un individ cu o structură psihică instabilă ajunge să facă de râs o instituţie, o ţară, pe el însuşi. Îmi rezerv dreptul de a-mi păstra poziţia cu privire la faptul că un control psihiatric nu l-ar găsi cu toate "ţiglele pe casă", cum de altfel sunt convins că nici pe ministrul Lăzăroiu un examen de acest gen nu l-ar găsi cu "acoperişul întreg", s-a observat demult cât de des îi "plouă în casă" ("prietenii ştiu de ce!?")", susţine Ilie Sârbu într-un comunicat de presă. Înjurături politice provocate de un sinucigaş

Lăzroiu contestase dreptul lui Sârbu de a judeca a-l judeca pe consilierul său Mirel Axinte. Acesta fusese subiectul unei emisiuni la Realitatea TV la care a participat şi Ilie Sârbu. În emisiunea invocată se discutase despre opinia dură exprimată de Axinte cu privire la un sinucigaş la al cărui final asistase în gara din Sinaia. Replica lui Ilei Sârbu a fost pe măsură. "Îl anunţ pe domnul Lăzăroiu că nu va trece mult timp până când, asemenea recomandării morbide a consilierului său, cadavrul lui politic va fi ridicat de maşina de gunoi şi aruncat în groapa de mizerii a istoriei", spune Ilie Sârbu cu referire la afirmaţia consilierului lui Lăzăroiu conform căruia trupurile sinucigaşilor ar trebui strânse de REBU, nu de IML.

Ne puteți urmări și pe Google News

CITIŢI ŞI

  • Cine sunt pentru Sebastian Lăzăroiu "hienele plătite de PSD să mintă" la Realitatea TV