Evenimentul Zilei > Politica > Remaniere în Guvernul Dăncilă. Tăriceanu aruncă bomba
Remaniere în Guvernul Dăncilă. Tăriceanu aruncă bomba

Remaniere în Guvernul Dăncilă. Tăriceanu aruncă bomba

Călin Popescu Tăriceanu aruncă bomba. Liderul ALDE a declarat că Teodor Meleșcanu, ministrul de Externe, va fi remaniat din Guvernul Dăncilă.

Călin Popescu Tăriceanu a declarat, duminică seară, la Antena 3, că a avut o discuție informală cu cei din ALDE și au decis ca ministrul de Externe Teodor Meleșcanu să fie remaniat. Liderul ALDE a precizat că Biroul Politic al partidului va decide, luni, și înlocuitorul acestuia.

„Am discutat cu mai mulți colegi din conducere într-o manieră informală și mâine voi avea o reuniune a Biroului Politic în care voi propune remanierea ministrului de Externe. Cred că percepția despre ministru îi afectează capacitatea de lucru, cât și în cadrul Guvernului”, a afirmat Călin Popescu Tăriceanu, duminică, la Antena 3, întrebat dacă e dispus să remanieze unul sau doi miniștri ai ALDE.

Acesta a adăugat că îl apreciază pe Teodor Meleșcanu, însă percepția sa publică nu este favorabilă. Liderul ALDE a precizat că nu va partica la ședința de luni a partidului, fiind în concediu.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: