Evenimentul Zilei > Social > Regiunea din România inclusă în topul celor mai primitoare zone din lume. Spania și Grecia ocupă primele două poziții
Regiunea din România inclusă în topul celor mai primitoare zone din lume. Spania și Grecia ocupă primele două poziții

Regiunea din România inclusă în topul celor mai primitoare zone din lume. Spania și Grecia ocupă primele două poziții

Există un loc în România unde se consideră că turiștii sunt cei mai bine primiți din toată lumea. Locația concurează cu alte zone din întreaga lume, fiind cunoscută pentru frumusețea locurilor sale.

Topul celor mai ospitaliere locații din lume a fost creat de platforma Booking.com, în baza comentariilor lăsate de turiști. Prima poziție este ocupată de regiunea La Rioja din Spania, urmată de Epirus, din Grecia.

În ceea ce privește România, ce mai ospitalieră regiune este Mureșul. În top mai sunt cuprinse Austria Superioară, County Down din Irlanda de Nord, Marlborough în Noua Zeelandă, Ninh Binh în Vietnam, Limon în Costa Rica, Newfoundland & Labrador în Canada și Dakota de Nord în SUA.

Regiunea Epirus din Grecia, un loc plin de armonie

Regiunea Epirus din nord-vestul Greciei a fost votată a doua mai ospitalieră din lume pentru 2023. În acest loc se pot face o mulțime de activități, cum ar fi raftingul, canotajul sau activități cu caiacul. Arachtos este considerat în special unul dintre cele mai frumoase și provocatoare râuri pentru caiac, în timp ce Voidomatis trece prin defileul impresionant al Vikos.

Booking a creat și un top cu cele mai primitoare orașe din lume, însă țara noastră nu este inclusă și la această categorie.

  • Polignano a Mare, Italia;
  • Hualien, Taiwan;
  • San Sebastian, Spania;
  • Dresda, Germania;
  • Klaipeda, Lituania;
  • York, Marea Britanie;
  • Ushuaia, Argentina;
  • Porto de Galinhas, Brazilia;
  • Mexico City, Mexic;
  • Coasta de Aur, Australia.

Italia, cele mai multe premii pentru cazare

De asemenea, premiile Traveler Review 2023 au evidențiat furnizorii de servicii de cazare și alți furnizori de servicii de călătorie din 220 de țări și destinații care au obținut cele mai bune recenzii ale călătorilor.

Italia a fost pe primul loc printre țările cu cele mai multe premii pentru cazare (170.638), urmată de Spania (108.217), Franța (103.365), Germania (76.479), Croația (64.206), Polonia (60.721), Regatul Unit (60.697). ), al optulea Grecia (54.473), Brazilia (53.658) și SUA (46.839).

Italia a fost pe primul loc și în ceea ce privește cele mai multe premii pentru apartamente, case și alte locuri de cazare unice, urmată de Spania, Franța, Germania și Croația, potrivit ziare.com.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: