Celebra creatoare de modă, la ale cărei rochii de mireasă visează aproape orice femeie care își planificiă nunta, are o viață desprinsă din povești.

După ce a renunțat la patinajul artistic, Vera Wang a decis să intre în industria modei. Și bine a făcut. De-a lungul anilor, talentul și munca titanică i-au adus rezultatele la care visa.

Pe lângă o carieră plină de succes, Vera Wang are și un corp de invidiat. Pe data de 28 iunie, celebra creatoare de modă a împlinit 71 de ani, iar fanii au rămas cu gura căscată atunci când au văzut pozele postate pe rețele sociale.

La cei 71 de ani, Vera Wang afișează o siluetă impecabilă și pare să se bucure de viață precum o puștoaică de 20 de ani.

Imaginile nu mai au nevoie de comentarii şi mulţi dintre fanii Verei rămân uluiţi când află ce vârstă are aceasta.

„Vera Wang a împlinit 71 de ani. La mulţi ani!”, au scris cei de la Outlander Magazine.

„Mulţumesc pentru toate urările călduroase. Da…am 71 de ani şi mă distrez”, este majul postat de  Vera Wang, mesaj care vine însoțit de niște poze de-a dreptul incredibile.

Imaginile postate pe rețele sociale au atras atenţia internauţilor, cărora nu le vine să creadă că Vera are 71 de ani.

„În niciun caz nu ai 71 de ani! La mulţi ani!”, a fost unul dintre mesajele primite de Vera Wang.

Vera Wang s-a născut pe 27 iunie 1949, la New Yorg. La vârsta de 8 ani a început patinajul artistic. În timpul liceului, s-a antrenat pentru proba de perechi alături de James Stuart, iar în 1968 a participat la campionatele naţionale de patinaj artistic din SUA.

A ratat însă şansa de a intra în echipa olimpică a Statelor Unite, iar atunci s-a decis să intre în industria modei. Ulterior, Vera Wang a devenit o celebră creatoare de modă. De asemenea, fosta patinatoare şi-a jucat propriul rol în mai multe producţii de televiziune.