Din "nu va fi decât o frumoasă statuie" la "ne lipsea o Barbie la Casa Albă" este gama de comentarii care au precedat sosirea Melaniei Trump la Casa Albă alături de soțul ei, acum un an și jumătate, iar acum istoria se repetă la un oaspete regal.

Un exemplar stilistic îndrăzneţ am văzut la stylish-ul Letiziei, afaltă în vizită oficială la Casa Albă alături de soțul ei, Felipe. Melania a ales pentru  întâlnirea cu fosta jurnalistă a televiziunii de stat, o rochie fără mâneci lungă până sub genunchi, în nuanțe diferite de verde și  nisipiu, cu broderie albă florală  foarte feminină şi sofisticată. Iar Letizia a mers pe culoarea roz cu nasturi preţioşi plasaţi pe șolduri și curea argintie, semnată de  Michael Kors, designerul preferat al Melaniei.

O rochie  roz poate fi un pic prea adolescentină, mai ales în comparație cu cea purtată de Melania, care a generat un scurtcircuit la limitele paradoxului: să semene cu o Barbie în zilele noastre, toată în roz, de la pantofi până la geantă a fost, totuşi, a fost prea mult… Şi, ca o concluzie: tot Melania rămâne, deocamdată, etalonul eleganţei, rafinamentului şi bunului gust la fiecare apariţie publică, mai ales de când este Prima Doamnă a Amreicii.

Sursa: Melania Trump-Facebook