Evenimentul ZileiActualitateRegele Junglei, Catalin Morosanu a fost facut KO de Mogli -Zabit Samedov, rusul care l-a invins pe Badr Hari!

Regele Junglei, Catalin Morosanu a fost facut KO de Mogli -Zabit Samedov, rusul care l-a invins pe Badr Hari!

Regele Junglei, Catalin Morosanu a fost facut KO de Mogli  -Zabit Samedov, rusul care l-a invins pe Badr Hari!
Vedeta Superkombat, Catalin Morosanu, trebuia sa lupte in aceaasta vara in Romania, in gala de la Mamaia, insa a renuntat cu putin timp inainte de gala acuzand probleme la coloana vertebrala, in zona cervicala.

Surpriza a venit aseara, la nici o luna de cand Morosanu a povestit ca va sta o perioada departe de ring. Luptatorul Superkombat a mers in Cecenia, acolo unde s-a batut cu Zabit Samedov, un azer extrem de puternic si cunoscut la nivel mondial, ce l-a invins prin TKO pe Badr Hari in urma cu 3 ani. Zabit Samedov, supranumit si Mogli l-a facut KO in putin mai mult de un minut pe Catalin Morosanu. Mai mult, acesta a bravat inainte de lovitura, lasand bratele jos si lasandu-l pe Morosanu sa loveasca in aer. Cu cateva saptamani in urma, Eduard Irimia arata ca luptatorii pe care promotia Superkombat i-a crescut au suferit esecuri cand au sustinut meciuri in afara circuitului romanesc. Catalin Morosanu este principala vedeta a promotiei conduse de Eduard Irimia.


Accesează: