Regele Juan Carlos: suveranul cu 1.500 de femei

Regele Juan Carlos: suveranul cu 1.500 de femei

Casa Regală spaniolă este zguduită din temelii: Regele Juan Carlos are doi copii din flori. O carte despre viaţa personală a monarhului şi a soţiei sale dă amploare scandalului.

Conform "Bild", suveranul ar avea doi copii din flori: un băiat şi o fată, acum oameni în toată firea. Presupusa fiică, Ingrid Sartiau (46 de ani) a povestit presei că mama ei a avut o aventură cu Regele în 1966, în Luxembourg, de pe urma căreia a rezultat ea. Căutând pe internet, Ingrid l-a găsit recent şi pe Sola Albert Jimenez (50 de ani) care susţine şi el că este fiul lui Juan Carlos. Cei doi s-au întâlnit recent şi s-au supus unei analize ADN din care reiese că sunt compatibili cu ADN-ul Regelui!

Carte incendiară

Scandalul izbucnit în urma acestei dezvăluiri vine pe fondul unui...alt scandal, şi acesta recent: Regele Juan Carlos ar avea o relaţie amoroasă cu o frumoasă nemţoaică în vârstă de 47 de ani. Totul vine pe fondul unei apariţii editoriale incendiare: "Singurătatea unei regine: Sofia, o viaţă", o carte neautorizată de Casa Regală spaniolă, semnată de Pilar Eyre, jurnalistă la El Mundo şi scriitoare.

Ne puteți urmări și pe Google News

"La 50 de ani de la căsătoria regelui Juan Carlos al Spaniei cu regina Sofia, eveniment care a avut loc la Atena în ziua de 14 mai 1962, relaţia dintre ei mai rezistă doar datorită tenacităţii suveranei". Cel puţin aşa susţine Pilar Eyre în cartea sa.

Regina este "cea mai singură femeie din Spania, nefiind un secret că partenerul său de viaţă, Juan Carlos, a avut nu mai puţin de 1500 de amante!"- aceasta este concluzia cărţii.

Eyre subliniază că, de la mariajul regal din 1962, monarhul spaniol "a fost infidel soţiei, făcând pasiune pentru femei frumoase, multe dintre ele celebre, altele rămase sub semnul anonimatului".

Câteva nume

Volumul este scris pe baza relatărilor făcute de persoane apropiate suveranului. "Iată câteva dintre alesele monarhului, menţionate în carte: prinţesa Corina Sayn-Wittgenstein, o tânără nemţoaică de 30 de ani divorţată, María Gabriella de Saboya, contesa Olginha Nicolis de Robilant, actriţa Sara Montiel, tânăra Marta Gaya, 18 ani, Lady Diana, Barbára Rey, "regina" streaptease-ului din anii ‘70, sau cântăreaţa Paloma San Basilio.

Prima trădare a avut a avut loc în ianuarie 1976 cu fascinanta Sara Montiel. Cartea a provocat scandal în Spania, iar suverana a anunţat oficial că nu va celebra nunta de aur cu Regele Juan Carlos, care a înşelat-o timp de 35 de ani... Casa Regală a Spaniei păstrează foarte bine aparenţele în public (în foto: Regele Juan Carlos, Regina Sofia, prinţul moştenitor Felipe şi soţia sa, Letizia) FOTO: REUTERS O relaţie pasională cu Lady Di

"Fotografiile în care au fost surprinşi prinţul Charles, prinţesa Diana, împreună cu familia regală din Spania, au în spate un secret scandalos", mai notează jurnalista de la El Mundo.

Chiar dacă ele par instantanee surprinse în timpul uneia din multele vacanţe pe care cele două familii le-au petrecut împreună, privite cu atenţie spun şi altceva.

"Se observă o legătură specială între Regele Juan Carlos şi Lady Di, în timp ce soţul prinţesei, prinţul Charles, pare total absent. Multe fotografii datează din 1986, când au apărut şi zvonuri că prinţesa Diana era iubita Regelui, care s-a implicat "într-o relaţie romantică şi pasională".

Se pare că stilul lui Juan Carlos - aristocrat de modă veche, elegant şi manierat, a cucerit-o pe prinţesă. Eyre susţine că după o vacanţă din Mallorca, Diana i-ar fi spus bodyguardului ei, Ken Warfe, că regele i-a făcut avansuri. Un alt biograf regal, Lady Colin Campbell, a susţinut că Diana şi Juan Carlos au avut o legătură amoroasă, în anii 1986 şi 1987.

Zvonurile s-au intensificat, când nişte fotografii grăitoare publicate în presa vremii au disparut de pe piaţă, fiindcă cineva din Spania le-ar fi cumpărat cu suma de 45.000 de dolari. <iframe width="633" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/R-ZI1adS01A?rel=0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> <iframe width="633" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/edfxcA3LCGQ?rel=0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>