Evenimentul Zilei > Economie > Reducere de 10% la biletele de tren cumpărate pe net, până la finalul lunii noiembrie
Reducere de 10% la biletele de tren cumpărate pe net, până la finalul lunii noiembrie

Reducere de 10% la biletele de tren cumpărate pe net, până la finalul lunii noiembrie

CFR Călători a decis să prelungească până la finalul lunii noiembrie oferta prin care biletele cumpărate pe internet sunt cu 10% mai ieftine, informează compania într-un comunicat de presă.

Iniţial oferta era valabilă până pe 30 septembrie, însă acum a fost prelungită până pe 30 noiembrie. Reducerea de 10% se aplică tuturor biletelor achiziţionate online, cu un card MasterCard sau Maestro, indiferent de banca emitentă. Reducerea la plata cu cardul se acordă la suma finală, după ce au fost aplicate şi alte eventuale discounturi acordate de CFR Călători, cum este cea pentru achiziţionarea unui bilet dus-întors.

Pentru cumpărarea biletelor, clientul trebuie să se înregistreze pe site-ul www.cfrcalatori.ro. El trebuie să selecteze destinaţia şi modalitatea de plată online, cu cardul.

După finalizarea tranzacţiei, va primi pe e-mail biletul de călătorie, în varianta electronică. Tipărirea biletului nu este obligatorie, deoarece clientul va fi identificat în tren doar pe baza cărţii sale de identitate şi al ID-ului de bilet.

Publicat in categoriile: Economie
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: