Recomandările Poliţiei Române pentru 9 iune. Ziua în care Bucureştiul va fi capitala manifestaţiilor stradale
Editura Evenimentul si Capital

Recomandările Poliţiei Române pentru 9 iune. Ziua în care Bucureştiul va fi capitala manifestaţiilor stradale

Autor: | | 0 Comentarii | 948 Vizualizari

Dacă vă aflaţi în maşină şi treceţi pe lângă un grup de persoane, reduceţi viteza, ca să nu puneţi nimănui viaţa în pericol.

Nu încercaţi să treceţi de barajele instituite de poliţiştii rutieri.

Respectaţi indicaţiile poliţiştilor în cazul rutelor ocolitoare.

Nu parcaţi maşina proprie în apropierea manifestaţiilor stradale, şi nici pe traseele acestor manifestaţii.

Folosiţi în acest scop numai parcările special amenajate. În acelaşi timp, nu lăsaţi în maşină, la vedere, bunuri de valoare.

Dacă participaţi la una dintre manifestaţii, fiţi calm. Respectaţi indicaţiile organizatorilor şi pe cele ale poliţiştilor.

Dacă vedeţi persoane care au asupra lor obiecte periculoase sunaţi la 112 sau sesizaţi poliţistul ori jandarmul din apropiere.

În cazul în care forţele de ordine vă legitimează, prezentaţi documentele de identitate. Fiţi cooperant.

Acestea sunt o serie de recomandări pe care Poliţia Română le face, în contextul în care mâine, 9 iunie, în Bucureşti sunt programate peste 14 manifestări stradale.

Un elicopter deasupra oraşului

Capitala va fi înţesată de oameni, aşadar vor fi şi bulevarde sau străzi cu circulaţia închisă ori deviată.

Poliţia face apel la populaţie să consulte, în cursul zilei de mâine, pagina oficială de Facebook a Poliţiei Române. Acolo vor fi anunţate, oră de oră, zonele cu circulaţia închisă ori deviată.

În plus, un elicopter al Poliţiei va survola Capitala, în aşa fel încât să se acţioneze preventive în zonele unde se pot produce blocaje rutiere.

"Străzile, trotuarele, căile de comunicaţie şi mijloacele de transport în comun vor fi aglomerate, dat fiind numărul mare de participanţi şi al mijloacelor de transport cu care aceştia se deplasează către şi dinspre zonele de desfăşurare a manifestaţiilor publice.

Pentru a păstra ordinea şi siguranţa publică şi pentru a asigura fluenţa traficului rutier şi pietonal, ca de fiecare dată, Poliţia Română, Jandarmeria Română şi celelalte structuri cu atribuţii în domeniu vor coopera şi vor acţiona în sistem integrat.

Vor fi constituite dispozitive flexibile, pregătite să gestioneze orice eventual eveniment", se arată în comunicatul de presă al Poliţiei Române.

Pagina 1 din 1Stirile zilei

Alte articole din categoria: Social

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
fanatik.ro
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
playtech.ro
unica.ro
dcnews.ro
stiridiaspora.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI

Articole salvate