„Rechinul" ar putea fi extrădat din Mexic. Temutul interlop refuză măsura

„Rechinul" ar putea fi extrădat din Mexic. Temutul interlop refuză măsura Florin Tudor. Sursa foto: Arhiva EVZ

Florian Tudor este numele temutului interlop care a construit un imperiu din șantaj, amenințări, agresiuni și chiar tentativă la omor calificat. După 3 ani de procese, acesta ar putea fi adus în România.

Interlopul Rechinul se numără pe lista celor mai periculoși șefi ai mafiei. Florian Tudor a recurs la fapte deosebit de grave pentru a se îmbogăți. După ce a fost trimis în judecată în România, acesta a  arestat în mai 2021, în Mexic. De atunci, autoritățile nu au reușit să îl aducă în țară pentru a-și ispăși pedeapsa.

Interlopul Rechinul, adus în țară

Florian Tudor era recunoscut drept șeful mafiei La Riviera Maya. În doar câțiva ani, acesta a reușit să strângă o avere impresionantă. Olteanul a reușit să fure peste 200.000.000 de dolari de pe carduri. Cu banii respectivi, interlopul Rechinul și-a cumpărat proprietăți luxoase în mai multe zone din Mexic.

De aproape trei ani, acesta este judecat pentru a fi extrădat în România. Prin diverse tertipuri, Rechinul a reușit să amâne decizia autorităților române.

Ne puteți urmări și pe Google News

În prezent, planurile acestuia sunt aproape de a fi năruite. După ce un judecător din Mexic a refuzat să-i acorde protecție, interlopul oltean este cu un pas mai aproape de extrădare.

Când ar urma să fie predat autorităților din România

Până acum, temutul interlop a reușit să amâne decizia prin diverse mijloace. Olteanul Florian Tudor i-a trimis o scrisoare inclusiv președintelui Mexicului. În cadrul acesteia, românul susținea că este nevinovat și că nu își dorește să plece în țara lui.

„Rechinul" ar putea fi extrădat din Mexic. Temutul interlop refuză măsura

Închisoare Mexic. Sursa foto: Dreamstime.com

Recent, un judecător din Mexic a refuzat astăzi să-l elibereze din închisoare. Interlopul Rechinul avea mari speranțe în acest sens, după ce avocații lui au apelat la o procedură judiciară specială. Prin intermediul acesteia, apărătorii lui au cerut protecţia justiţiei şi punerea în libertate. De altfel, pe numele acestuia nu a fost emis un aviz de extrădare, fapt care împiedică încă aducerea lui în țară.

„Rechinul" ar putea fi extrădat din Mexic. Temutul interlop refuză măsura

Florian Tudor. Sursa foto: Captura video

Interlopul Rechinul, drumul spre bogăție. Cel mai mare prejudiciu din lume

Florian Tudor a fost arestat în 2021. Înainte de acest moment, viața olteanului a fost legată de  operaţiuni ilegale de clonări de carduri. Conform presei din Mexic,  "El Tiburon", așa cum era numit în lumea mafiei, a reprezentat o grupare infracțională deosebit de periculoasă.

Alături de alte persoane, acesta ar fi furat de pe cardurile turiștilor care ajungeau în Mexic, sute de milioane de dolari.  Cazul interlopului a fost extrem de mediatizat în 2021, iar în perioada respectivă se spunea că acesta ar fi stat în spatele celui mai mare prejudiciu înregistrat vreodată de o grupare criminală specializată în fraude de tip skimming.

Acesta ar fi furat de pe carduri suma totală de peste 200.000.000 de dolari.

Un alt interlop român, partener al lui Florian Tudor, a fost adus în țară la începutul anului trecut. Ambii se aflau în atenția FBI.În prezent Rechinul se află într-una dintre cele mai bine păzite închisori din lume: Altiplano.