Evenimentul ZileiSportLovitură pe piața transferurilor pentru Real Madrid! Afacerea este ca și făcută!

Lovitură pe piața transferurilor pentru Real Madrid! Afacerea este ca și făcută!

Lovitură pe piața transferurilor pentru Real Madrid! Afacerea este ca și făcută!
Real Madrid este foarte aproape de a bifa un super-transfer pentru sezonul viitor. Mai exact, este vorba despre Ferland Mendy, unul dintre cei mai promițători tineri fotbaliști din Europa.

Ferland Mendy a făcut un sezon impresionant atât în Ligue 1, cât și în UEFA Champions League. Fundaș stânga de profesie, francezul are șanse foarte mari ca din sezonul viitor, să îmbrace tricoul celor de la Real Madrid. 

Potrivit presei spaniole, Real Madrid a ajuns deja la un acord cu Olympique Lyon pentru transferul fundașului de bandă. Nu mai puțin de 40 de milioane de euro + bonusuri vor plăti madrilenii pentru "afacerea Mendy". 

În vârstă de 23 de ani, Ferland Mendy are origini senegaleze, dar a debutat pentru naționala Franței în noiembrie 2018, în partida amicală disputată cu Uruguay, câștigată de formația lui Didier Deschamps cu scorul de 1-0. 

Ferland Mendy, dorit și de rivala FC Barcelona

Timp de 8 ani, Ferland Mendy a jucat pentru Academia lui PSG, însă debutul la seniori l-a avut la Le Havre. În 2017 a ajuns la Lyon, în schimbul a 5 milioane de euro. 

Cu Lyon, Mendy are contract până în 2023, iar evoluțiile sale impresionante l-au adus și în vizorul celor de la FC Barcelona, Napoli și Sevilla. 

  • 30 de milioane de euro este cota de piață a lui Ferland Mendy, potrivit Transfermarkt.

 


Accesează: