Evenimentul Zilei > Actualitate > Surprinzător! Real Madrid i-a fixat SUMA DE TRANSFER lui Cristiano Ronaldo
Surprinzător! Real Madrid i-a fixat SUMA DE TRANSFER lui Cristiano Ronaldo

Surprinzător! Real Madrid i-a fixat SUMA DE TRANSFER lui Cristiano Ronaldo

În ultimele zile, jurnaliștii din Spania au titrat că marea vedetă a lui Real Madrid, Cristiano Ronaldo, ar vrea să părăsească fotbalul iberic. Lusitanul a fost recent pus sub acuzare de Fiscul spaniol de fraudă fiscală, având un prejudiciu de 14,7 milioane de euro.

Presa iberică a anunțat că Ronaldo nu mai pare dispus să stea în Spania, din cauza problemelor cu Fiscul iberic. Mai mult, portughezul ar fi dezamăgit și de oficialii lui Real Madrid, după ce a văzut că nu îi sar în ajutor, în ceea ce privește problema sa cu autoritățile.

Potrivit „Marca”, Florentino Perez, președintele clubului madrilen, i-a stabilit deja suma de transfer lui Cristiano Ronaldo: 180 de milioane de euro. Momentan, Real nu a primit nicio ofertă de transfer pentru „CR7”, dar lusitanul este tot mai așteptat de cluburile din MLS (liga nord-americană de fotbal) și China, acolo unde banii nu par a fi o problemă.

Real Madrid nu va renunța atât de ușor la Cristiano ROnaldo, și speră ca portughezului să depășească momentul de tenisune cauzat de Fiscul iberic. Astfel, pentru a nu-l pe pierde, oficialii de pe „Bernabeu” au apelat și la ajutorul fanilor, ca să-l convingă pe jucător să rămână. Ronaldo mai are contract cu Real Madrid până în vara lui 2021.