Real Madrid defilează și fără Cristiano Ronaldo

Real Madrid defilează și fără Cristiano Ronaldo

Real Madrid a devenit lider în La Liga, după cele trei victorii consecutive obținute în tot atâtea etape. Sâmbătă, „galacticii” au dat un adevărat recital pe „Santiago Bernabeu”, scor 4-1, cu Leganes.

Trupa lui Julen Lopetegui a marcat prin Gareth Bale, Sergio Ramos şi „dubla” lui Karim Benzema, în timp ce Leganes a punctat prin Carillo.

Benzema, în formă de zile mari

Rezultatele madrilenilor confirmă faptul că „blancos” se descurcă excelent fără superstarul Cristiano Ronaldo, jucător care întârzie să înscrie pentru Juventus. Grație celor două goluri reușite sâmbătă, francezul Benzema (30 de ani) a bifat o performanță uluitoare: a marcat contra fiecăruia dintre cei 33 de adversari pe care i-a întâlnit până acum în La Liga. Așadar, cu nouă puncte din nouă, zece goluri marcate şi două primite, Real e lider în campionatul Spaniei.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Real și-a pierdut probabil mare parte din cele 50 de goluri garantate de Cristiano, dar parcul de distracții s-a întors pe Bernabeu. Fotbalul colectiv și politonal al noului antrenor a revitalizat Madridul și publicul a gustat schimbarea. Un repertoriu variat, ce a transformat Realul într-o echipă imprevizibilă și spectaculoasă, cu un apetit de gol formidabil, creând un potop de ocazii în fața unui adversar care nici n-a existat”, au titrat ce de la „AS”.