Sebastian Ghiță: "Îmi pare rău că PSD este astăzi în situaţia această. Sunt convins că Liviu Dragnea a luptat în alegeri pentru Geoană, Ponta şi la referendum. Cei din PSD l-au apreciat pentru organizare şi rezultate".

"Îmi pare rău că PSD este astăzi în situaţia această. Sunt convins că Liviu Dragnea a luptat în alegeri pentru Geoană, Ponta şi la referendum. Cei din PSD l-au apreciat pentru organizare şi rezultate", a ad[ugat Sebastian Ghiţă care a atras atenţia însă că nu îi place că propunerea cu Dragnea a fost făcuta de către Ion Iliescu. Citeste mai multe aici

Liderul UNPR Gabriel Oprea a declarat, miecuri că votul de încredere dat de social-democraţi lui Liviu Dragnea pentru şefia PSD este unul foarte clar şi a precizat că actuala coaliţie guvernamentală va continua în aceeaşi formulă, UNPR susţinând Guvernul condus de Victor Ponta.

"Decizia Comitetului Executiv Național PSD este un pas pe calea stabilității și permite întregii Coaliții să se preocupe cu maximă atenție de guvernare. Votul de încredere acordat lui Liviu Dragnea este foarte clar și la fel de clară este și opțiunea partidului pentru continuarea guvernării.

UNPR susține în continuare Executivul condus de Victor Ponta, susține coaliția de guvernare si va continua să asigure stabilitatea României, așa cum a făcut-o de fiecare dată", a declarat Gabriel Oprea. Citeşte mai multe aici