Evenimentul Zilei > Actualitate > Reacții dure după numirea ambasadorului zilelor Constantin Brâncuși. Turcescu a izbucnit
Reacții dure după numirea ambasadorului zilelor Constantin Brâncuși. Turcescu a izbucnit

Reacții dure după numirea ambasadorului zilelor Constantin Brâncuși. Turcescu a izbucnit

Imediat după ce a aflat că solista Irina Rimes a fost numită ambasadorul onorific al Zilelor Constantin Brâncuși 2020, a apărut un imens val de critici. Mai multe personalități publice au susținut că alegerea este una cel puțin „neinspirată”. 

Ironiile se țin lanț, iar unul dintre contestatari este deputatul PMP, Robert Turcescu.

„Eu sunt mai mainstream. De mică am știut de Coloana Infinitului și m-a fascinat. Am fost la Târgu Jiu, am vizitat unele dintre lucrările domnului sculptor – Irina Rimes, cântăreață.

Intram intr-o noua etapa. Scapa cine poate!”, a scris, vineri, pe pagina sa de Facebook, Robert Turcescu.

Demna de consemnat este și reacția realizatorului TV, Victor Ciutacu: „Liberalii ar trebui să mute ziua partidului de 1 mai. Pentru că guvernul ăsta e făcut pe principiul UNU’ MAI PROST (după caz, HOȚ) CA ALTUL. Fetița asta nu are nici o vină că are creierul cât o ghindă mică. Nici măcar cei care o promovează.

Scot bani de la fraieri și snobi pe spinarea ei, mănâncă și ea o pâine albă și pufoasă, umblă liberă prin UE, în fine. Da’ să ajungi s-o pui ambasador cultural, zău, asta numai fondatorului OTV Suceava, ajuns ministru al culturii, putea să-i treacă prin bostan. Altfel, după ce Vulpița și consortul au penetrat în triumf comisia parlamentară de agricultură, mai lipsea doar contraponderea guvernamentală din trustul rival”.

Irina Rimes este o cântăreață și o vedetă de televiziune care a câștigat un concurs de talente și a făcut parte din juriul de la ”Vocea României”, de la Pro TV.