Evenimentul Zilei > Social > REACȚIA soției lui Andrei Gheorghe. Aceasta i-a transmis un MESAJ EMOȚIONANT partenerului ei de viață
REACȚIA soției lui Andrei Gheorghe. Aceasta i-a transmis un MESAJ EMOȚIONANT partenerului ei de viață

REACȚIA soției lui Andrei Gheorghe. Aceasta i-a transmis un MESAJ EMOȚIONANT partenerului ei de viață

Soția regretatului ziarist Andrei Gheorghe i-a transmis acestuia un mesaj emoționant în care îi spune ce persoană extraordinară a fost.

Prezentatorul şi realizatorul de radio şi televiziune Andrei Gheorghe a fost descoperit fără suflare în casă luni seară, iar medicii legişti au stabilit că ar fi murit în urma unui stop cardio-respirator cu aproape 12 ore înainte de a fi găsit.

La aflarea veștii tragice, fosta soţie a lui Andrei Gheorghe a transmis un mesaj  emoționant azi-noapte.

“Iubitul meu care nu mai eşti aici… rămâi doar în inimile noastre. O să spun despre tine că eşti extraordinar, că ai trăit extraordinar, ai iubit şi greşit şi ai făcut lucruri extraordinare. Aşa erai tu, extraordinar. Aşa o să rămâi în memoria şi inimile noastre”, a fost mesajul transmis de aceasta, potrivit Libertateapentrufemei.

Andrei Gheorghe, ziaristul și realizatorul TV, a murit luni seara, la vârsta de 56 de ani, decesul fiind confirmat pentru Evenimentul zilei de reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ilfov.