Evenimentul Zilei > Politica > REACȚIA PSD la demersul lui Iohannis: Dacă vrem, aducem un milion de oameni la Cotroceni
REACȚIA PSD la demersul lui Iohannis: Dacă vrem, aducem un milion de oameni la Cotroceni

REACȚIA PSD la demersul lui Iohannis: Dacă vrem, aducem un milion de oameni la Cotroceni

​Secretarului adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, a anunțat că referendumul propus de președintele Klaus Iohannis are mulți pași de făcut până să se împlinească.

"Referendumul trebuie să treacă prin Parlament. Poate Parlamentul aprobă suspendarea. Sau, se face un alt referendum, în același timp, dacă românii vor să trăiască bine. Poate și Parlamentul să ofere o temă pentru un referendum, și un partid, dacă strânge semnături. Nu e dreptul tău, Iohannis, să încalci Constituția, să protestezi împotriva unui Guvern. Tu ești moderator. Ce face el e o campanie electorală oribilă, ridică segmente de oameni împotriva altor segmente. El știe că dacă vrem, mâine, aducem un milion de oameni la Palatul Cotroceni. Se vrea război româno-român. Noi nu vrem să convocăm un miting", a spus Codrin Ștefănescu, secretar general adjunct al PSD, la Antena 3.

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat luni că va începe demersurile privind organizarea unui referendum pe tema modificării legislaţiei în materie penală.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.