Evenimentul Zilei > Social > Reacția mamei tinerei mutilate în Germania, după ce Gigi Becali s-a oferit să o ajute: „Îi mulţumesc, dar aş mai avea o rugăminte…”
Reacția mamei tinerei mutilate în Germania, după ce Gigi Becali s-a oferit să o ajute: „Îi mulţumesc, dar aş mai avea o rugăminte…”

Reacția mamei tinerei mutilate în Germania, după ce Gigi Becali s-a oferit să o ajute: „Îi mulţumesc, dar aş mai avea o rugăminte…”

Gigi Becali a fost foarte impresionat de povestea dramatică a Ioanei Condea, tânăra care a plecat la muncă în Germania și a fost bătută cu bestialitate de un proxenet, motiv pentru care a decis să o ajute pe mama acesteia să-și revadă fiica. Milionarul s-a oferit să-i plătească mamei transportul dus-întors fiindcă aceasta nu are posibilități financiare.

Mama tinerei, Grațiela Condea, s-a arătat foarte recunoscătoare pentru gestul promis de Gigi Becali, acesta fiind ultima ei speranță de a-și vedea fiica. Totuși, mama Ioanei ar mai avea o rugăminte.

 

"Îi mulţumesc domnului Becali, dar aş avea o rugăminte, dacă se poate să nu merg cu avionul, aş vrea să mă însoţească o rudă, aşa cum s-a mai întâmplat când am fost la Ioana, să ne ducem cu maşina, pentru că am nişte probleme de sănătate. Drumul costă în jur de 500 de euro", a spus Grațiela Condea, relatează b1.ro.

Femeia își dorea foarte mult să ajungă în Germania la fiica ei și fiindcă situația financiară nu îi permitea acest lucru, a hotărât să apeleze la Gigi Becali. "Ştiu că domnul Becali are un suflet mare şi a ajutat mulţi oameni. Nu cer nimic pentru mine, îl rog pe Gigi Becali să mă ajute, dacă poate, cu banii de drum ca să ajung în Germania", a spus aceasta.

Milionarul a fost cât se poate de receptiv și a hotărât să o ajute pe femeie. "Îi voi asigura transportul dus-întors, o voi ajuta pe această femeie să ajungă în Germania, pentru a-şi putea vedea fiica’’, a spus Gigi Becali.