Un nou mare scandal între RCS-RDS şi Antena 3. Postul Trustului Intact a acuzat operatorul de cablu că i-ar fi bruiat emisia în cursul zilei de joi. Antena 3 a difuzat mai multe știri pe acest subiect, în care au susţinut că în timpul unor emisiuni foarte urmărite – Subiectiv și Sinteza zilei –  în loc de sunet s-a auzit muzică.

„Emisia Antena 3 fost bruiată din nou în mai multe zone din țară în rețeaua RCS RDS. Mai mulți telespectatori ne-au semnalat că pe parcursul mai multor emisiuni postul nostru a avut imagine, dar nu și sunet, în schimb, preț de câteva minute, pe fundal s-a auzit muzică, la fel cum s-a întâmplat și în această dimineață pentru că am primit deja mai multe sesizări”, au anunțat junaliştii Antenei 3, citaţi de paginademedia.ro.

Compania telecom RCS&RDS a reacționat: "Minute întregi emisiunile din prime-time ale Antenei 3 au avut imagine, dar pe fundal se auzea muzică. Problemele au fost de la grupul Intact, au spus reprezentanții RCS, într-un punct de vedere solicitat de aceeaşi sursă. 

„Functionarea necorespunzatoare a canalelor de televiziune la care faceti referire a fost generata de catre Grupul Intact, ca urmare a nerespectarii parametrilor de transmisie agreati intre cele doua parti. Astfel, compania RCS & RDS nu se face raspunzatoare de situatia aparuta in seara zilei de 7 iulie. In acest moment, toate canalele de televiziune functioneaza corect si in parametri normali“, au declarant reprezentantii companiei RCS & RDS.