Evenimentul Zilei > Monden > Răzvan Simion este în alertă! Lidia Buble îi întoarce „datoria”? Telenovela nu e la final
Răzvan Simion este în alertă! Lidia Buble îi întoarce „datoria”? Telenovela nu e la final

Răzvan Simion este în alertă! Lidia Buble îi întoarce „datoria”? Telenovela nu e la final

Lidia Buble l-a pus în gardă pe fostul iubit Răzvan Simion, care după despărţire a rămas managerul artistei.

Într-un interviu acordat revistei VIVA!, Lidia Buble a declarat că planurile sale includ o carieră internaţională de succes.

Cântăreaţa visează frumos şi are atât de multe încredere în viitor încât a luat în calcul inclusiv cumpărarea unei case în străinătate la un moment dat.

Rămâne de văzut dacă Lidia Buble îl va mai păstra pe Răzvan Simion în echipa ei în eventualitatea în care va ajunge să se impună şi pe scenele internaţionale.

„Lidia, ce mai faci? Nu am mai vorbit de mult și uite că au trecut șapte luni deja din acest an… Cum a fost anul 2020 pentru tine, până acum?

Am avut foarte multe planuri pentru 2020. Din păcate, la fel ca pentru toți ceilalți, și pentru mine acest an a fost total neașteptat, atât în ceea ce privește planurile de dezvoltare în carieră, cât și în ceea ce mă privește personal.

N-am putut să nu remarc faptul că, ori de câte ori prinzi ocazia, dai o fugă la Deva, la familia ta. Spune-mi, cum te răsfață părinții tăi? Cum decurge o zi când ești acasă, la părinți?

Depărtarea este singura chestiune care ne cam încurcă în timpul anului, iar atunci când am puțin timp sau drum în zonă, dau o fugă până acasă și, dacă surorile mele sunt acolo, atunci totul arată exact ca în copilărie. Supa de pui cu tăiței de casă și prăjiturile mamei mă fac să mă transpun în acei ani, de fiecare dată.

Tu ce relație ai cu ei… cât de profundă este? Joacă părinții tăi și rol de psiholog, atunci când ai o pasă sau o perioadă mai proastă?

Noi obișnuim să mergem la pastor, nu la psiholog și da, este normal ca tatăl meu și fratele, care l-a urmat la slujba bisericii, să fie și buni sfătuitori. Familia mea știe totul despre mine, nu mă ascund de ei. Este și complicat să mai ascund lucruri despre mine, mai ales că apar în tot felul de ziare.(zâmbește)

Urmează să-ți cumperi o casă? Sau nu ești adepta proprietăților?

Încă mă gândesc, pentru că nu este, în acest moment, cea mai mare dorință a mea. Îți iei o casă atunci când vrei să te stabilești acolo. Așa că, dacă lucurile vor merge bine pe plan internațional, poate va fi alta destinația în care voi alege să cumpăr o casă, cine știe?”, se arată în interviul publicat pe viva.ro.

 

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: