Invitată în platoul emisiunii ”Neaţa cu Răzvan şi Dani”, cântăreaţa Lexie Shine a avut o prestaţie jenantă când a trebuit să răspundă unor întrebări simple.

La finalul interviului, cei doi prezentatori ai matinalului de la Atena 1 nu au mai rezistat şi au ironizat-o pe artista care venise în platou pentru a-şi prezenta un videoclip.

"Aş vrea să mă cheme Stânjenel, pentru că azi în emisiune am râs şi m-am stânjenit la final. Proastia e o boală. Câtă prostie de află în cap? Pentru boli există vaccinuri! De câte ori aţi fost vaccinaţi în cap? Şi totuşi are cap frumos, se spune în popor ", a spus Răzvan

Lexi Shine a reacționat pe pagina de Facebook:

"Sincer… singură emisiune tv în care «o dau în bară» la interviu… de ceea ce ţi-e frică, nu scapi!!! Atunci când ai emoţii şi îţi este frică să nu greşeşti, atunci inevitabilul se întâmplă! Nu sunt «proastă» Răzvan Simion, bun sau rău… cum o fi invitatul, nu mi se pare frumos să îl jigneşti în direct! Cât despre Dani Oţil… mă mega inhibi… ăsta e defectul meu, când am emoţii mă fâstâcesc! Doar la Neatza cu Răzvan şi Dani am o problemă."