Evenimentul Zilei > Politica > Răzvan Mironescu, candidatul PNL la Primăria Sectorului 6: „Nu mă avantajează deloc asocierea cu Rareş Mănescu” | PROMISIUNI electorale
Răzvan Mironescu, candidatul PNL la Primăria Sectorului 6: „Nu mă avantajează deloc asocierea cu Rareş Mănescu” | PROMISIUNI electorale

Răzvan Mironescu, candidatul PNL la Primăria Sectorului 6: „Nu mă avantajează deloc asocierea cu Rareş Mănescu” | PROMISIUNI electorale

Într-un interviu acordat EVZ, candidatul PNL la Primăria Sectorului 6, Răzvan Mironescu, a lansat atacuri dure la adresa principalilor săi contracandidaţi, Gabriel Mutu şi Ştefan Florescu. De asemenea, el s-a distanţat de primarul în funcţie, Rareş Mănescu.

– Evenimentul Zilei: Cum intenționați să îi convingeți pe locuitorii Sectorului 6 să vă voteze?

Răzvan Mironescu: Marele meu proiect pentru Sectorul 6 se numește Regenerarea Urbană. Aceasta include 3 piloni majori: reabilitarea spațiului fizic, revitalizarea mediului social și dezvoltarea economică, prin stimularea investițiilor în vederea creării de noi locuri de muncă. Unul dintre principalele motoare ale acestui proiect major va fi schimbarea radicală a modului de lucru în Primărie. Directorii și angajații Primăriei cu atribuții de execuție vor sta preponderent pe teren, urmărind lucrări și preluând feedback de la cetățeni.

Zice că nu e blat

– Care este relaţia pe care o aveţi cu Gabriel Mutu, candidatul PSD? Unele voci v-au acuzat de blat şi au spus că aţi face parte din aceeaşi lojă masonică.

– Suntem colegi de Parlament, ne cunoaștem, bineînțeles, și cam atât. Acuzațiile de blat au venit din zone obscure și neinformate. Cine mă cunoaște știe că nu aș fi putut să intru într-o competiție politică sau de altă natură făcând orice fel de înțelegere cu vreunul dintre adversari, cu atât mai puțin cu un adversar cu probleme de integritate grave, urmărit penal pentru infracțiuni economice. M-am zbătut foarte mult să ajung candidatul PNL la Sectorului 6 așa că aceste aberații cu blatul sunt doar în mintea bolnavă a celor care le-au lansat.

– Dacă nu aţi candida la Primăria Sectorului 6 pe cine aţi vota între Ştefan Florescu sau Gabriel Mutu?

– Evident, pe niciunul. Sectorul 6 merită mult mai mult decât un interpus al grupurilor interlope, l-am numit aici pe Florescu, dator vândut celor care-i sponsorizează de 12 ani fără succes campaniile electorale și care abia așteaptă să pună mâna pe bugetul sectorului să-și plătească datoriile.

– Dar Gabriel Mutu?

Gabriel Mutu a dovedit fără tăgadă în această săptămână, în ședința de Consiliu local, că Sectorul 6, este doar un punct de lucru al afacerilor pe care împreună cu acoliții săi vrea să le pună pe roate aici, odată ce ar ajunge Primar. S-a opus, prin marionetele pe care le are în Consiliul local, unei proceduri legale și transparente de licitație publică a serviciului de salubrizare a sectorului, pentru că aceasta ar fi periclitat interesele economice pe care le are în legătură cu această activitate.

„Nu mă avantajează asocierea cu el”

– Vi se pare un handicap apropierea de Rareş Mănescu?

– Pot spune că nu mă avantajează deloc asocierea cu el. Rareș Mănescu, deși este singurul primar, din cei șapte ai Bucureștiului, care nu este suspendat sau cu probleme penale, nu are o imagine foarte bună în sector, și asta din cauza lipsei totale de comunicare. Rareș a fost mult prea discret, iar cetățenii l-au taxat imediat. Eu am cu totul și cu totul o altă viziune despre modul cum ar trebui condusă Primăria Sectorului 6. Îi asigur că în mine vor vedea primarul faptelor concrete. Vin cu soluții și chiar mă țin de cuvânt.

– Ce veţi face dacă veţi -pierde alegerile de pe 5 iunie?

– Nu iau in calcul pierderea alegerilor din 5 iunie. M-a onorat în mod deosebit mandatul de deputat, pe care mi l-au acordat în 2012 cetățenii Sectorului 6 și de aceea vreau să le mulțumesc, fiind primarul pe care și l-au dorit demult pentru acest sector.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: