„Văd un atac foarte virulent al unui "domn" care după ultimele declarații și-ar dori CHIAR și un post de ministru într-un nou guvern, că FUNCȚIA de Prim-Ministru e prea mult pentru un "domn" care are propria agendă. Am declarat public că lucrările de întreținere, ÎNCEPUTE DEJA, de pe A2 se vor finaliza pe data de 15 iunie. Să facă un exercițiu de memorie, dacă are, că i-am atras atenția de când ocupă vremelnic funcția de șef al guvernului că infrastructura României trebuie construită sau întreținută, nu obstrucționată cum a făcut el”, a răspuns Cuc.

Acesta a mai menționat că „sunt necesare lucrări de întreținere, cum sunt necesare și lucrările de modernizare a obiectivelor de infrastructură existente. Am declarat, de asemenea, public că noile lucrări de modernizare a Autostrăzii A2 se vor relua după dată de 15 septembrie 2019, pentru că eu sprijin mediul antreprenorial și nu am agenda mea proprie, cum a avut și are acest"domn". Se fac aceste lucrări pentru infrastructură românilor și pentru siguranța conducătorilor auto care tranzitează această rută. Pentru acest "domn" am doar un singur comentariu: acest "Terente de Brăila" dacă n-ar fi ticălos, ar rămâne DOAR cu cel mai slab mandat de PRIM-MINISTRU al ROMÂNIEI".

Pe lângă atacurile la adresa ministrului Transporturilor Răzvan Cuc, Tudose a taxat-o și pe Viorica Dăncilă. „Ferească sfântul să mai confunde sexul cu CEX-ul și să se mai și înmulțească”, a mai spus, vineri, fostul premier Mihai Tudose.