Răzvan Corneţeanu, Reporter Virtual: Oamenilor din Kiev le este frică. Forţele de ordine au intervenit cu tunuri de apă

Răzvan Corneţeanu, Reporter Virtual: Oamenilor din Kiev le este frică. Forţele de ordine au intervenit cu tunuri de apă

EVZ.ro vă prezintă informaţii importante obţinute de Răzvan Corneţeanu, actionar Reporter Virtual alături de Adrian Halpert, de la jurnalistii aflaţi în Kiev cu care este în legatură directă.

Razvan Corneţeanu este şi managerul unui holding din Ucraina, de unde primeşte informaţii de ultimă oră cu privire la situaţia alarmantă din Kiev. Potrivit acţionarului site-ului Reporter Virtual, forţele de ordine din Kiev au blocat toate intrările în oraş. Circulaţia mijloacelor de transport a fost oprită, spre disperarea oamenilor. Trenurile au blocate, printre care unul care venea din vest - plin de protestatori. În tren se aflau sute de persoane care au fost reţinute de forţele de ordine.

  • Ucraineni, Europa va trada! Rusia minte, împrumută şi zâmbeşte!

Până în acest moment, în centrul Kievului se află în jur de 4000 de protestatari. Văzând că numărul lor se măreşte, jandarmii au intervenit în forţă şi s-au asigurat cu maşini pe care sunt instalate tunuri de apă. Să nu uităm însă de temperaturile scăzute din Ucraina. Omenii îndură frig, spaimă şi frică În urma confruntărilor dintre forţele guvernamentale şi manifestanţii din centrul Kievului au murit în jur de 25 de persoane, printre care şase poliţişti. O parte din cadavre au fost duse la un spital aflat în maidan, amenajat de către protestatari. Pe lângă persoanele decedate mai sunt sute de răniţi. Astăzi, un jurnalist a murit în Kiev La unul dintre spitalele din Kiev s-a stins din viaţă unul dintre jurnaliștii publicației ucrainene VESTI.  Veaceslav Veremii s-a aflat pe teren, unde a primit mai multe lovituri. Medicii au încercat să-i salveze viaţa, însă a murit pe masa de operaţie. Protestele din Kiev au început, marţi seara. Parlamentul a fost luat cu asalt, la fel şi sediul partidului preşedintelui Viktor Ianukovici. Ucraina se confruntă din noiembrie anul trecut cu proteste fără precedent, după ce preşedintele Viktor Ianukovici a refuzat semnarea Acordului de Asociere cu UE. TOP 3 RECOMANDĂRI EVZ.RO:

  • Oamenii Bisericii au minţit în cazul fetei dispărute. Tu ce părere ai? | DEZBATEREA ZILEI
  • LOVITURĂ DE TEATRU la Dubai: Simona Halep S-A RETRAS din competiţie! Verdictul medicilor
  • Cum arată ISKANDER, sistemul pe care Rusia îl opune scutului antirachetă american | GALERIE FOTO

TOP 3 ARTICOLE POPULARE:

Ne puteți urmări și pe Google News
  • GROPI TERIFIANTE au început să apară peste tot în Anglia. Ce provoacă acest fenomen ciudat | GALERIE FOTO
  • PENIBIL. Au arătat mai mult decât trebuia. Dive susprinse în ipostaze jenante
  • O adolescentă satanistă a ucis peste 23 de persoane! Îşi găsea victimele pe internet! Iată care a fost metoda ei