Evenimentul Zilei > Actualitate > Prietena lui Răzvan Ciobanu, dezvăluiri emoționante din trecutul designerului: „Ai fost acolo, chiar lângă mine!”
Prietena lui Răzvan Ciobanu, dezvăluiri emoționante din trecutul designerului: „Ai fost acolo, chiar lângă mine!”

Prietena lui Răzvan Ciobanu, dezvăluiri emoționante din trecutul designerului: „Ai fost acolo, chiar lângă mine!”

Moartea lui Răzvan Ciobanu a atras multe reacții, inclusiv pe cea a Ritei Mureșan. Aceasta consideră că sunt foarte multe persoane care se prefac a fi prietenii designerului pentru a câștiga capital de imagine.

Rita Mureșan a postat, pe contul de Facebook, un mesaj dur după moartea lui Răzvan Ciobanu și este adresat celor care se prefac a fi prietenii designerului. Aceștia ar urmări să profite de pe urma dispariției acestuia, pentru publicitate. 

„Mulți se dau prietenii tăi acum! Eu știu exact cine erau cu adevărat aceia! Voi rămâne cu amintirea serilor, muuultelor seri, în care veneai la mine la cină ! Și cu pe care l-am făcut ca să le arătăm ăstora care ne puneau la zid că eram graşi… Apoi eu am pierdut-o pe mama… Şi tu ai fost acolo! Chiar acolo lângă mine, la Breaza! Aşa că oriunde te vor duce să te înmormânteze, eu voi fi acolo! Şi mă ştii cu posturile şi cu pomenile! Din punctul ăsta de vedere să nu îţi faci griji! Mă uimeşte faptul că ai ales să pleci în a doua zi de Paşti! Ştii cum se spune, de mână cu Iisus! În aceeaşi zi cu prietenul Dârţă! Bravo vouă!!! Să te odihneşti în pace, prieten drag! Dumnezeu să te ierte, că doar el poate! Pământenii ştiu doar să judece! Şi probabil o să te judece! Pentru o grămadă de nimicuri! Or să uite ce TALENT extraordinar erai! Însă tu eşti deja departe, de mână cu Iisus! Amin!”, a scris Rita Mureșan. 

Răzvan Ciobanu a decedat în dimineața zilei de luni, în urma unui accident teribil. Automobilul pe care îl conducea a părăsit carosabilul și a intrat în mai mulți copaci. Accidentul s-a produs între localitățile Năvodari și Săcele din județul Constanța.

Trupul designerului a fost descoperit de un localnic, lângă mașina care era complet distrusă. Răzvan era cu fața în sus și cu mâinile ridicate. Conform rezultatelor primelor teste făcute asupra trupului neînsuflețit al designerului, acesta consumase droguri în noaptea fatidică.