Evenimentul Zilei > Actualitate > Legătura nebănuită dintre moartea lui Răzvan Ciobanu și cea a fostului patron al Hexipharma. Fostul șef al Poliție Rutiere detonează bomba
Legătura nebănuită dintre moartea lui Răzvan Ciobanu și cea a fostului patron al Hexipharma. Fostul șef al Poliție Rutiere detonează bomba

Legătura nebănuită dintre moartea lui Răzvan Ciobanu și cea a fostului patron al Hexipharma. Fostul șef al Poliție Rutiere detonează bomba

Fostul șef al Poliției Rutiere, Lucian Diniță, a declarat că există o asemănare foarte mare între modul în care a murit Răzvan Ciobanu și cel în care a decedat Dan Condrea, fostul patron al Hexipharma.

Răzvan Ciobanu a murit într-un accident de mașină oribil. Acesta a pierdut controlul volanului și a intrat într-un copac. Accidentul s-a produs între localitățile Năvodari și Săcele din județul Constanța. 

Jurnalistul Mihai Gâdea a vorbit despre acest subiect, luni, la emisiunea „Sinteza Zilei”, lansând câteva teorii despre modul în care ar fi putut deceda creatorul de modă.

„În primul rând ar putea fi vorba despre un accident vascular cerebral sau o criză diabetică. Apoi, alcool sau alte substanțe, droguri, medicamente. Adormitul la volan nu este un răspuns în acest caz (…) Elementul cel mai important este dat de cum a fost găsită centura de siguranță. Dacă este acroșată prin spatele scaunului sau pe scaun, dar nu și peste șofer, probabilitatea ca altcineva să fi fost în mașină scade foarte mult. Există o șansă foarte mică să fi fost altcineva la volan și Răzvan în dreapta. Poziția în care a fost găsit Răzvan ar putea indica că o persoană a văzut ce s-a întâmplat și a dispărut. Se vor preleva și alte probe din mașină. Toate aceste elemente vor fi probate sau negate de criminaliști.” a spus fostul pilot de raliuri Titi Aur.

Lucian Diniță a realizat o paralelă între accidentul lui Răzvan Ciobanu și cel al lui Dan Condrea, fostul patron al firmei HexiPharma.

„Este o analiză excepțională cea făcută de Titi Aur. Pe de altă parte, pentru mine e un deja-vu. Îmi aduc aminte în mai 2016, HexiPharma. Să le punem una lângă alta. Drum județean și de o parte și de alta. Viteză și de o parte și de alta. Mașini puternice și de o parte și de cealaltă. Impact cu copaci, lipsa centurii de siguranță, ieșire în decor, aceleași poziții ale victimelor. Atunci s-a spus sinucidere, acum se vorbește de accident. Ca să poți să ajungi la stadiul că este vorba de alcool, droguri. A, mai sunt și probleme financiare și de o parte și de cealaltă. Toate sunt un cumul. Tragem o linie și spune așa: fiecare avea o problemă majoră în viață. Oare ce s-a întâmplat? Oare ce se întâmplă? Cred că cineva trebuie să răspunde vizavi de faptul că unii au furat de acolo.” a apreciat Lucian Diniță, fost șef al Poliției Rutiere.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: