Evenimentul Zilei > Actualitate > Răzbunare în stil MAFIOT. O casă din Hunedoara a fost atacată cu un cocktail Molotov
Răzbunare în stil MAFIOT. O casă din Hunedoara a fost atacată cu un cocktail Molotov

Răzbunare în stil MAFIOT. O casă din Hunedoara a fost atacată cu un cocktail Molotov

Casa unui hunedorean a fost incendiată cu un cocktail Molotov, care a fost aruncat în camera mamei sale.

Incidentul a avut loc la miezul nopții în localitatea hunedoreană Șoimuș, la 5 kilometri de Deva, iar încăperea ar fi fost mistuită de flăcări, dacă femeia nu se trezea la timp.

Poliţiştii au demarat o anchetă.

Oamenii spun că atacul l-ar fi vizat pe fiul proprietarului casei. Asta mai ales că tânărul ar fi vrut refuzat să intre în septembrie 2014 în gaşca temutului interlop Ovidiu Pera.

Ovidiu Petru Ionescu, zis Pera, este cunoscut în Hunedoara nu doar ca luptător de kick box, ci şi ca fost lider al lumii interlope din Deva, condamnat la cinci ani de inchisoare pentru infractiuni de şantaj, proxenetism şi grup infracțional organizat în dosarul cunoscut sub numele de "Spumă şi Bibanul". În aceeaşi cauză, la puşcărie a ajuns şi fostul şef al Poliţiei Deva, Ioan David, acuzat că ar fi acoperit faptele interlopului.

Pera a fost eliberat după ce a ispăşit o parte din pedeapsă, iar presa locală a scris de-a lungul timpului despre acesta că ar fi printre cei care l-au criticat pe Traian Berbeceanu, la începutul anilor 2000, pentru că Pera ar fi fost cercetat în trecut de Berbeceanu, in dosarele penale care l-au şi trimis pe luptător după gratii.