Evenimentul Zilei > Monden > Răzbunare de Valentine‘s Day: gândaci botezați cu numele foștilor
Răzbunare de Valentine‘s Day: gândaci botezați cu numele foștilor

Răzbunare de Valentine‘s Day: gândaci botezați cu numele foștilor

O grădină zoologică din Marea Britanie oferă gândaci spre adopție, iar publicitatea făcută proiectului e genială. Oamenii sunt invitați să adopte gândaci contra unei sume modice, să le dea numele fostului iubit sau fostei iubite, ca să se răzbune că au fost părăsiți înainte de Valentine‘s Day. Numele ”trădătorilor” vor apărea pe tabela gândacilor din expoziție. Nici că se poate o răzbunare mai bună.

”Puteți numi un gandac după fostul partener, pentru a sărbători Ziua Îndrăgostiților”, anunță reprezentanții Hemsley Conservation Center, o grădină zoologică din Marea Britanie. Pentru a adopta un gândac și a-i da numele dorit cei interesați plătesc 1,5 lire sterline.

Cei rămași singuri și cu inima frântă în ”luna iubirii” se pot răzbuna știind că au dat numele ex-ului celei mai scârboase insecte de pe planetă și, în plus, oricine poate să vadă acest lucru, deoarece numele devin publice, bifând o simplă opțiune. Mai mult, se primește un certificat care atestă botezarea gândacului cu numele ex-ului, dar și un test pentru a putea compara, obiectiv, fosta iubire cu insecta scărboasă căreia tocmai i-a dat nume. ”După donație, veți primi un certificat descărcabil și vom include vom include numele fostului dumneavoastră pe tabloul care va fi dezvăluit de Ziua Îndrăgostiților”, notează reprezentanții grădinii zoologice.

În plus, totul este pentru o cauză nobilă. Banii strânși prin ”programul gândaci” sunt folosiți de grădina zoologică pentru finanțarea proiectelor sale. Răzbunarea la un click distanță este accesibilă aici.

Sursa: Mirror.co.uk

Sursa foto: Getty Images/iStockphoto