Pancartele cu mesajele împotriva lui Dragnea stau alături de o alta mai mare pe care scrie Sorinele – #Rezistă, potrivit News.ro.

Pe pancartele improvizate scrie „Drgnea, nu uita, tre' să pleci doar dumneata!”, „Dragnea, fii bărbat, dă-ţi demisia imediat! Că eşti iarăşi inculpat!” şi „Dragnea, nu fi trist, Grindi e acum #Rezist”, aluzie la mesajul protestarilor din Piaţa Victoriei.

De asemenea, sprijinite de gard erau marionete îmbăcate în zeghe cu chipurile lui Ion Iliescu, Traian Băsescu, Călin Popescu Tăriceanu şi Liviu Dragnea.

Cele câteva persoane aflate la protest au fost legitimate de jandarmi.

Şi parlamentarul USR, Cosette Chichirău, a scris despre acest subiect pe contul său de Facebook.

„Acum câteva minute când am ieşit de la serviciu, am dat de protestatarii #rezist. N-am rezistat si m-am alăturat și eu! Au venit doi jandarmi si ne-au cerut să plecăm în baza legii 60/1991. N-am plecat. Veniţi si voi la intrarea Parlamentului de la Izvor”, scrie Chichirău, postând o fotografie alături de protestatari.

Președinții organizaților județene ale PSD, conducerea centrală a partidului și miniștrii cabinetului Sorin Grindeanu, discută, în prezența premierului, dacă partidul își retrage susținerea pentru propriul Guvern. Premierul este hotărât să nu demisioneze.

Președintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, a anunțat că partidul a decis să-I retragă sprijinul politic premierului Sorin Grindeanu.

Te-ar putea interesa și: