Evenimentul Zilei > Actualitate > Războiul lui Mircea Badea cu internauţii „a lăsat-o însărcinată” pe Carmen Brumă
Războiul lui Mircea Badea cu internauţii „a lăsat-o însărcinată” pe Carmen Brumă

Războiul lui Mircea Badea cu internauţii „a lăsat-o însărcinată” pe Carmen Brumă

Războiul virtual pe care Mircea Badea îl poartă cu internauţii a ajuns să bulverseze viaţa privată a vedetei şi a partenerei sale, Carmen Brumă.

Războiul cu internauţii în care s-a angrenat Mircea Badea, vedeta Antenei 1, continuă cu un nou episod: după ce i-a blocat blogul, i-a realizat o pagină fictivă de Facebook, i-a anunţat transferul la TVR şi i-a trimis o falsă sesizare de la CNA, hackerul cu care prezentatorul emisiunii "În gura presei" pare a fi în conflict anunţa, astăzi, printr-un comunicat aparent oficial, că Badea va deveni tată.

"Dorim să anunţăm oficial, prin intermediul vostru, că familia Badea se va mări cu un sufleţel, ce va face ochi în luna septembrie a acestui an", anunţa comunicatul trimis de pe adresa reală de e-mail a prezentatoarei TV Carmen Brumă, partenera de viaţă a lui Mircea Badea. "Fericitul eveniment va fi anunţat şi în emisiunea lui Mircea de luni seara", mai preciza comunicatul citat.

Cu rezerva că Mircea Badea va spune doar în emisunea sa ce crede despre acest incident, Carmen Brumă s-a grăbit să dezmintă vestea: "Este vorba de adresa mea de e-mail reală, de la serviciu, dar acest mesaj nu este trimis de acolo. Nu ştiu cum se face chestia asta tehnic, mă voi interesa. Eu una n-am niciun război virtual cu nimeni. În acest moment nu fac altceva decât să răspund la telefoanele jurnali­ştilor care vor să verifice această informaţie. Nu am trimis acest mail şi nici nu sunt gravidă", a declarat Brumă pentru EVZ.

"L-au făcut varză pe Ciutacu"

Mircea Badea a scris pe blogul său doar o notiţă cu privire la acest incident, referindu-se la "hackerul oligofren" ("consacrat" drept "hackerul cu şapte clase") care alimentează presa cu ştiri senzaţionale.

Războiul lui Badea cu hackerul anonim, temă care ocupă din când în când minute bune din emisiunea "În gura presei", a înregistrat o acută în momentul în care internautul "l-a făcut pe Ciutacu varză, cu daună totală": "i-au spart blogul, contul de Facebook, messengerul şi mailul. Şi-a recuperat blogul după bătălii crâncene, do­­­­meniul lui ar trebui să se numească  www. mărăşti-mărăşeşti-oituz.ro", spunea Badea în emisiunea sa, precizând că, în cazul lui Ciutacu, hackerul în cauză a cerut bani ca să renunţe la ofensivă.

În ceea ce priveşte propria problemă, Mircea Badea a făcut în ultima vreme nenumărate pre­­cizări, formulate în stil propriu: "Nu am cont pe Facebook. Cretinul ala care postează şi care are 120.000 de fani va răspunde până la urmă în faţa legii. Partea cea mai bună ar fi să-l găsesc şi să-l prejudiciez grav pe el, pe mă’sa şi pe familia lui. Am făcut plângere şi la papagalii ăia de la Google, dar au reacţionat târziu".

Un copil, o provocare

În ceea ce priveşte planurile personale, Mircea Badea şi Carmen Brumă sunt rezervaţi. Deşi au trecut mai bine de zece ani de când îşi împarte viaţa cu Carmen Brumă, Mircea Badea a declarat, ori de câte ori a avut ocazia – ultima oară în emisiunea sa, în urmă cu câteva zile – că nu se gândeşte nici la căsătorie, nici la un copil. Cel puţin deocamdată.

"N-aş face un copil şi, chiar dacă l-aş face, nu l-aş creşte în România", declara recent Mircea Badea în emisiunea sa. Carmen Brumă a fost ceva mai prudentă în declaraţii, spunând, de-a lungul timpului, că un copil reprezintă o provocare şi că negociază cu ea însăşi în favoarea acestei decizii.