Adrian Taloş, 35 de ani, a fost înjunghiat, marți, în jurul orei 11.35, în centrul Timișoarei, în plină stradă, pe strada Augustin Pacha. “Am văzut doi indivizi care fugeau și, pe jos, un bărbat plin de sânge care se zbătea”, a relatat un martor ocular. În urma apelului la 112, victima a fost preluată de o ambulanță.

Medicii de la Spitalul Municipal Timișoara spun că pacientul are multiple plăgi înjunghiate complexe pe mâini și la nivelul coapselor, la care se adaugă și un traumatism cranio-cerebral. El a fost operat în regim de urgență. ( Sursa foto: Pressalert.ro)

 

 

Adrian Taloş este cel care a susţinut că ar fi tras cu pistolul în maşina altui interlop timișorean, Marius Calafeteanu, în timpul unui incident care s-a cnsumat în 2014, în zona Stadionului Dan Păltinișanu. Procurorii de caz au stablit că autorul faptei era de fapt Ciprian Dăscălescu, iar Taloş a fost trimis în judecată pentru mărturie mincinoasă, după ce Dăscălescu a fost condamnat definitiv la opt ani şi trei luni de închisoare. Între timp, războiul dintre interlopi au cunsocut mai multe etape. În ianuarie, locuința lui Taloș a fost atacată cu coktailuri Molotov.

 

Potrivit Poliției Timiș, s-a deschis o anchetă și se caută autorii faptei, patru bărbați, după cum a relatat victima.