Cel mai recent episod al bătăliei intestine s-a consumat, luni, prin decizia primarului PSD-ist ale Sectorului 5 – l-am numit pe Daniel Florea –, care a exclus din partid nu mai puțin de patru consilieri generali fideli Gabrielei Firea: Ancuța Doina Florea, Adrian Marius Pavel, Nina Săndulescu și Valeriu Nicolae Șuhan.

Vă reamintim că, la finalul săptămânii trecute, viceprimarul social-democrat al Capitalei – l-am numit pe Aurelian Bădulescu, apropiat al Gabrielei Firea – s-a dus după Codrin Ștefănescu într-un restaurant pentru a-i turna, cităm, ciorba în cap. „L-am căutat! M-am dus după el la restaurant și a fugit. Am vrut să mă duc și să îi zic: îți pun ciorba în cap, șmechere care ești! A fugit pe acolo cu șervețelul la gât!”, a dezvăluit Bădulescu.

 

4 dintr-o lovitură

Excluderea celor patru consilieri municipali a fost anunțată prin intermediul unei postări seci pe pagina de Facebook a organizației.

În şedinţele succesive din 19.10.2018, Biroul Permanent şi Comitetul Executiv al PSD Sector 5 au aprobat, în unanimitate, excluderea din partid a membrilor Florea Ancuţa Doina, Pavel Marius Adrian, Săndulescu Nina şi Şuhan Valeriu Nicolae, pentru voturi repetate împotriva intereselor legitime ale cetăţenilor Sectorului 5, care i-au trimis să îi reprezinte în Consiliul General al Municipiului Bucureşti”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a PSD Sector 5.

Pentru neinițiați, precizăm că Daniel Florea este principalul contestatar al Gabrielei Firea din cadrul PSD, primarul solicitând sancționarea acesteia încă din CEx-ul nuclear de la Neptun, moment în care războiul a degenerat.

Potrivit surselor EVZ, relațiile dintre Florea și Firea s-au rupt total în momentul scandalului „Romniceanu”, când primarul Sectorului 5 a dezinformat-o cu privirea la deja celebrul patinoar care urma să fie contruit în amintitul parc

 

Te-ar putea interesa și: