Evenimentul Zilei > International > RĂZBOIUL DIN UCRAINA. Moscova susține că obuze ucrainene au EXPLODAT în satele rusești
RĂZBOIUL DIN UCRAINA. Moscova susține că obuze ucrainene au EXPLODAT în satele rusești

RĂZBOIUL DIN UCRAINA. Moscova susține că obuze ucrainene au EXPLODAT în satele rusești

Un post de frontieră rusesc și sate din împrejurimi au fost atinse de trei obuze lansate de armata ucraineană, au reclamat gărzile de frontieră ruse, conform După confruntări armate pe teritoriul ucrainean, obuze trase de militarii ucraineni au ajuns pe teritoriul rus', a declarat Vassili Malaev.

Președintele ucrainean Petro Poroșenko a anunțat vineri seară că armistițiul de încetare a focului cu separatiștii proruși din estul Ucrainei, valabil timp de o săptămână, a fost prelungit cu 72 de ore, dar atras atenía, într-un comunicat, că "autoritățile ucrainene își rezervă dreptul de a pune capăt acordului acolo unde acesta nu este respectat", informează AFP, citat de Agerpres, 

"După confruntări armate pe teritoriul ucrainean, obuze trase de militarii ucraineni au ajuns pe teritoriul rus", a declarat Vassili Malaev, purtătorul de cuvânt al gărzilor de frontieră din regiunea rusă Rostov-pe-Don (sud-vest).

"Unul dintre obuze a afectat grav o clădire a Vămii", a spus el, adăugând că celelalte două obuze au căzut în sate învecinate.

 

 

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: