Evenimentul Zilei > Actualitate > RĂZBOI total între Oana ZĂVORANU și TUDY. Vedeta a lansat O PETIȚIE pentru DEMITEREA lui TUDOR IONESCU din fucția de VICEPRIMAR. Motivul HALUCINANT pentru care il vrea DEMIS
RĂZBOI total între Oana ZĂVORANU și TUDY. Vedeta a lansat O PETIȚIE pentru DEMITEREA lui TUDOR IONESCU din fucția de VICEPRIMAR. Motivul HALUCINANT pentru care il vrea DEMIS

RĂZBOI total între Oana ZĂVORANU și TUDY. Vedeta a lansat O PETIȚIE pentru DEMITEREA lui TUDOR IONESCU din fucția de VICEPRIMAR. Motivul HALUCINANT pentru care il vrea DEMIS

Numirea lui Tudor Ionescu, aka Tudy, în funcția de viceprimar al Capitalei a provocat un vuiet în spațiul public și pe rețelele de socializare. Multe nume sonore s-au declarat împotriva numirii sale în funcția din Primăria Bucureștiului, iar una dintre acele persoane este Oana Zăvoranu, al cărei amant a fost chiar persoana în cauză, Tudy.

Oana, acum măritată, și-a dat seama că fostul său amant va pune mâna pe funcția de viceprimar al Capitalei, iar acest lucru nu a fost pe placul vedei. Ba mai mult, dacă toată lumea face o petiție în legătură cu diferite subiecte, și Oana Zăvoranu a decis să facă o petiție online pentru a bloca această numire controversată.

Motivul disputei este probabil faptul că Oana Zăvoranu nu-l mai suportă pe Tudy, după ce au fost împreună în urmă cu mai mulți ani. Oana vrea să se dezică de faptul că Tudy i-a fost amant, și de întreaga relație cu acesta, și vrea să-i întrerupă și cariera politică a acestuia.

Iată ce scrie Oana pe contul său de Facebook:

“Haideti sa nu ne lasam prostiti de "‪#‎UigabaL", care se vede mare sef la Primaria Capitalei!
‪#‎Semnati ‪#‎Va ‪#‎Rog Petitia Online si Lasati comentariile voastre, tot pe pagina mea.
Va multumesc Anticipat pentru incredere si sprijin,
‪#‎OANA ‪#‎ZAVORANU

Afirmația că Tudor Ionescu este "‪#‎UigabaL" vine în contextul în care acesta a devenit cunoscut în presa de scandal din România după ce s-a filmat în poziții mai mult decât indecente. Acesta a înregistrat câteva videoclipuri în care se auto-satisfăcea chiar pentru Oana Zăvoranu, care acum nici nu vrea să mai audă de numele său.

Iată și cele scrise în petiția făcută de vedetă, text însoțit de o două poze în care Tudy s-a filmat în timp ce se auto-satisfăcea.

    Demiteti-l pe Tudor Tim Ionescu alias .Tudy din functia de viceprimar al Capitalei!

  •      Bucurestiul este orasul in care multi dintre noi ne-am nascut, in care traim si in care ne crestem copiii, cel mai important centru administrativ si economic din Romania. Ne dorim ca el sa se dezvolte si sa isi consolideze statutul de oras-emblema. Acest lucru nu se poate face decat daca este administrat de oameni competenti care, la fel ca noi, vor sa traiasca intr-un oras civilizat.
  •     Tudor Tim Ionescu alias .Tudy, ales politic ca viceprimar al Bucurestiului, nu poate reprezenta o garantie nici morala si nici profesionala pentru dezvoltarea Capitalei in sensul dorit de noi, cei care locuim aici si ne platim corect taxele si impozitele. Devenit celebru prin asocierea cu lumea mondena si apoi prin imagini pornografice aparute in presa, campion al ironiilor care il au ca subiect principal, Tudor Tim Ionescu -.Tudy, indiferent de numarul facultatilor si masteratelor pe care si le-a trecut in CV, nu se poate mandri cu doua calitati esentiale: integritatea si bunul simt. Primaria Municipiului Bucuresti nu este o discoteca in care extravagantele de orice fel pot fi privite cu ingaduinta, nu este timp si loc pentru mondenitati si comportament exchibitionist.
  •     Bucurestiul are nevoie de un viceprimar bine pregatit profesional, care sa cunoasca si sa inteleaga problemele cetatenilor sai si sa-i reprezinte cu adevarat Tudor Tim Ionescu – .Tudy,  nu ne poate reprezenta pe noi, cei peste doua milioane de locuitori, isi poate reprezenta doar rudele, prietenii si parte din membrii partidului din care face parte si al carui presedinte este, coincidenta, nasul sauCalin Popescu Tariceanu, cel de-al doilea om in stat.  
  •      Semnati si voi daca iubiti Bucurestiul si daca nu vreti sa ne lasam orasul pe mana unui om cu o imagine patata, fara viziune si fara experienta intr-o functie publica de prim rang!

 

Rămâne de văzut dacă această petiție va aduna necesarul de semnături pentru a reprezenta o piedică pentru Tudy, în funcția de viceprimar.