Evenimentul Zilei > Monden > Război total în showbiz! Bendeac dă de pământ cu adversarul lui Alex Velea
Război total în showbiz! Bendeac dă de pământ cu adversarul lui Alex Velea

Război total în showbiz! Bendeac dă de pământ cu adversarul lui Alex Velea

Scandalul dintre Abi Talent și Alex Velea e departe de a se fi terminat.

Asta cu atât mai mult cu cât primul artist angrenat în acest adevărat război mediatic de uzură nu se potolește, trimițând, în continuare, săgeți către rivalul său. Bătălia capătă conotații noi, acum, cu atât mai mult cu cât însuși actorul Mihai Bendeac s-a decis să intervină în scenariul imprevizibil.

Abi Talent a scris pe Facebook că o va lua de nevastă pe Antonia înaintea lui Velea. Deocamdată, reacția acestuia – sau reacția Antoniei, de ce nu? – se lasă așteptată, însă, e cel mai probabil că nu va mai trece mult timp până la o replică usturătoare. Prin urmare, fanii rămân în stand-by „comedy”, numai că o replică a venit de la un inteveninet la care nimeni nu se aștepta. Mihai Bnedeac a luat decizia de a interveni, tot pe Facebook, luând-o pe ocolite, însă ajungând, într-un final, chiar la Abi Talent.

„E virală fotografia cu telefonul spart a lui Sadio Mane de la Liverpool. L-am văzut aseară in Liverpool-Tottenham. 7,5 milioane de lire sterline caștigă pe an, vreo 150 mii pe săptămână. «Ce sa fac cu Ferrari, ceasuri cu diamante sau telefoane scumpe? Ce ar face obiectele astea pentru mine?» le-a răspuns Mane ălora de la Daily Star. Mane a construit 8 școli in Senegal, 2 stadioane și in fiecare lună donează căte 70 de dolari fiecărui om sărac din orașul sanegalez in care s-a născut. Sadio Mane are 27 de ani… Zic să ne bucurăm de Abi Talent, reperele noastre….😡, a fost mesajul postat de Mihai Bendeac.