Codrin Ștefănescu le-a vorbit jurnaliștilor, după ce Liviu Dragnea afirmase anterior că secretarul general „vorbește cam mult”.

 

 

„S-ar putea ca uneori să vorbesc foarte mult și rău, așa cum spunea Liviu Dragnea, din funcția pe care o am. (…) Nu mă așteptam ca al meu coleg și camarad să spună acest lucru în public. (…) Nu îmi este frică de nicio competiție în PSD. Sunt foarte sigur că oamenii care vor fi în sală, la Congesul PSD, mă apreciază exact la valoarea mea și sunt de acord cu ce spun eu și cu ceea ce spun alții ca mine, mai vorbăreți și care pun punctul pe ”i” ”, a afirmat Codrin Ștefănescu la Antena 3.

 

„Nu știu de ce i-am devenit antipatic lui Liviu Dragnea. Eu nu m-am schimbat. Trebuie să-l întrebați pe el”, a răspuns Ștefănescu declarațiilor președintelui Camerei Deputaților.

Tot miercuri, secretarul general al partidului a explicat că va candida pentru o funcție de conducere la viitorul Congres.

„Am stabilit data congresului care va fi 10 martie, la Sala Palatului, am stabilit un calendar de organizare pentru acest congres, am stabilit detaliile privind organizarea acestui congres. Mai rămâne să avem un CExN până în data de 10 martie, în care să discutăm câteva aspecte şi după aceea pe 10 martie – congres”, potrivit lui Adrian Dobre, purtător de cuvânt al PSD.