Valentina Pelinel a renunţat la vacanţele în străinătate pentru ca afacerile să meargă ca pe roate. S-a ocupat toată vara de Magic Place Parc, ştrandul din Crângaşi, iar de curând a preluat şi conducerea Hotelului Boavista din Timişoara, cumpărat de Cristi Borcea în 2008, de la Ioan Timofte, pentru şase milioane de euro, scrie Click.

 

Mihaela Borcea RUPE TĂCEREA după DIVORȚUL care i-a schimbat VIAȚA: „El a fost…”. DECLARAȚII INCREDIBILE despre fostul DINAMOVIST

 

Stabilimentul de 3 stele era până acum în grija Alinei Vidican, de care Cristi Borcea a divorţat în noiembrie 2016, iar din administraţie mai făceau parte Sergiu Vidican, fratele Alinei, şi Flavia Vidican, soţia acestuia. Însă, odată cu divorţul, situaţia s-a schimbat la 180 de grade: Alina Vidican s-a stabilit la Miami, cu cei doi copii, Gloria şi Alexandru, iar Valentina Pelinel s-a ales cu încă o afacere. De altfel, fostul model s-a apucat serios şi de promovarea pe internet a hotelului şi a scris pe Facebook un mesaj pentru a atrage clienţi: "Vă aşteptăm şi la Timişoara pentru a aniversa momentele importante din viaţă, alături de cei dragi!".

 

BORCEA, UMILIT. Mihaela SE RĂZBUNĂ CU UN IUBIT care este cu 17 ani mai TÂNĂR – Galerie Foto