Evenimentul Zilei > International > RĂSTURNAREA UNUI TIR într-o localitate din RUSIA, motiv de bucurie pentru localnici. PETREC de-o săptămână
RĂSTURNAREA UNUI TIR într-o localitate din RUSIA, motiv de bucurie pentru localnici. PETREC de-o săptămână

RĂSTURNAREA UNUI TIR într-o localitate din RUSIA, motiv de bucurie pentru localnici. PETREC de-o săptămână

Un sat din Rusia este în petrecere de o săptămână, după ce în localitate s-a răsturnat un TIR cu vodcă.

Satul Maloe Perekopnoe din regiunea Saratov este în petrecere de o săptămână, după ce în localitate s-a răsturant un TIR încărcat cu vodcă, se spune într-un reportaj Vesti.ru. Peste 20 de mii de sticle, majoritatea rămase intacte după accident, au fost „salvate” de localnici, care au cărat sute de sticle de vodcă de la locul accidentului. Alți „salvatori” sosiți la fața locului nu au mai plecat acasă timp de câteva zile.

„Imediat ce vestea TIR-ului răsturnat cu vodcă a devenit știre națională, în sat au început să vină rude îndepărtate, vechi prieteni, care nu au mai dat prin localitate de ani buni. Polițistul local a început o anchetă privind accidentul, dar a doua zi a dispărut și timp de o săptămână nu a mai fost văzut.

Șoferul TIR-ului a fugit de la locul accidentului.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.