Evenimentul Zilei > Politica > RĂSTURNARE de situație în plină CRIZĂ politică! Cine l-ar fi CONVINS pe Grindeanu să nu demisioneze
RĂSTURNARE de situație în plină CRIZĂ politică! Cine l-ar fi CONVINS pe Grindeanu să nu demisioneze

RĂSTURNARE de situație în plină CRIZĂ politică! Cine l-ar fi CONVINS pe Grindeanu să nu demisioneze

Criza politică din România devine în fiecare zi din ce în ce mai accentuată. Dragnea a dezvăluit numele celor care ar sta în spatele deciziei lui Grindeanu de a nu demisiona.

Președintele PSD susține că Iacov Constantin, fost patron al clubului de fotbal FC Național și un apropiat al lui Victor Ponta, ar fi cel din spatele „loviturii de stat” și a susținerii lui Grindeanu să rămână premier. 

”Costi Iacov este persoana care ar fi făcut presiuni asupra secretarului general al Guvernului în funcție și asupra secretarului general adjunct.”, spunea Liviu Dragnea.

Asemanat cu Ghiță

Mai mult, jurnaliștii de la Antena 3 susține că Iacov s-ar asemăna foarte mult cu fostul deputat Sebastian Ghiță. ”Se pare că Victor Ponta, împreună cu soția sa au petrecut o vacanță pe iahtul în valoare de 3 milioane de euro. Un alt element comun cu Sebastian Ghiță este faptul că acest om deține multe milioane de euro, iar plasarea veniturilor este una asemănătoare cu cea folosită de Ghiță.”, a declarat Oana Zanfir la Antena 3. 

Ce se întâmplă în Serbia acum?

Sebastaian Ghiță nu a putut fi audiat, astăzi, prin videoconferință de judecătorii Tribunalului Prahova datorită unor problem tehnice. Mai mult, în desfășurarea procesului au fost și un inconvenient procedural, întrucât a lipsit interpretul de limbă sârbă. 
 
 

Tribunalul Prahova a dat, asăzi, un nou termen în dosarul în care DNA Ploieşti cere emiterea unui mandat de arestare preventivă în lipsă pe numele lui Sebastian Ghiţă în cazul Hidro Prahova, fostul deputat neputând fi audiat din cauza unor probleme tehnice, dar şi a lipsei interpretului.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Tribunalului Prahova, Alina Anton, fostul deputat Sebastian Ghiţă nu a putut fi audiat prin videoconferinţă, deoarece conexiunea, care a fost iniţial stabilită, s-a întrerupt şi nu a mai putut fi reluată.

 

De asemenea, a lipsit la termen și interpreta desemnată să asigure traducerea în raporturile cu autorităţile sârbe, a precizat Anton.

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: